Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 16 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Πρέπει να είστε διπλωμάτες με έναν συνεργάτη που θέλει να περάσει τις απόψεις του. Επιχειρήστε να βάλετε μπροστά τα επαγγελματικά σας σχέδια και επεκταθείτε με νέες συνεργασίες. Διατηρήστε τις ισορροπίες που απαιτούνται και μην ξεφεύγετε από τα όρια.

ΤΑΥΡΟΣ: Σας συμφέρει να μην έρθετε σε ρήξη με τους συνεργάτες σας, ασχέτως αν υπάρχουν στιγμές που σας εκνευρίζουν έντονα ή αισθάνεστε ότι σας αδικούν κατάφωρα. Μπορείτε να προωθήσετε τα σχέδιά σας χωρίς περαιτέρω εμπόδια και καθυστερήσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μπορείτε να πετύχετε αναγέννησή σας, αρκεί να αποφασίσετε να επικεντρωθείτε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Στο χέρι σας είναι να τα πάτε περίφημα και να ξεφύγετε από κακοτοπιές που είναι συνέπεια της γενικής κατάστασης και όχι κάποιας ατυχίας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Πλησιάστε όσο περισσότερο μπορείτε τους ανταγωνιστές σας, ώστε να τους ελέγχετε καλύτερα. Θα έρθουν καινούργια πρόσωπα στη ζωή σας και θα προβείτε σε νέες σχέσεις ή συνεργασίες, ενώ δεν θα λείψουν και οι ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΛΕΩΝ: Η εικόνα που εκπέμπετε είναι ενός ατόμου που είναι δυναμικό και προσγειωμένο στην πραγματικότητα, που εκπέμπει στους γύρω του σιγουριά και αυτοπεποίθηση. Συγκλονίστε τους με την παρουσία σας και μην παρασυρθείτε με βιαστικές κινήσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μεγαλώνουν οι ευαισθησίες σας και επηρεάζετε το νευρικό σας σύστημα. Θα σας είναι δύσκολο να διατηρήσετε την αυτοσυγκέντρωσή σας, καθώς θα έχετε πολλές πιέσεις από άτομα του οικογενειακού περιβάλλοντος αλλά και από τον εργασιακό σας χώρο.

ΖΥΓΟΣ: Μην προβείτε σε ξεκαθαρίσματα σχέσεων, αν δεν είστε απολύτως βέβαιοι για τις αποφάσεις σας. Το παραμικρό λάθος ίσως σας στοιχίσει μια σχέση, χωρίς δεύτερη ευκαιρία να επανορθώσετε. Απαλλαγείτε από κακές συνήθειες και προσέξτε την υπερκόπωση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η σύμπνοια επιτυγχάνεται μόνο με φιλική και ειρηνική προσέγγιση, γι’ αυτό φροντίστε να ενισχύσετε την εμπιστοσύνη σας στους άλλους, γιατί αν έχει χαθεί ή λιγοστέψει, δεν μπορεί να γίνει τίποτα και στην ουσία αυτό είναι το ζητούμενό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε τις εντάσεις για να βρείτε την ψυχική σας ηρεμία. Μιλήστε σε κάποιον ειδικό για τις ημικρανίες που σας ταλαιπωρούν και σας προκαλούν άγχος και νεύρα. Πάρτε στα σοβαρά την υγεία σας, την οποία έχετε παραμελήσει τα τελευταία χρόνια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε για να εξελιχθείτε θα είναι άριστα και θα μπορέσετε να ανακάμψετε πολύ γρήγορα. Δείξτε συνέπεια στις υποθέσεις που έχετε σε εκκρεμότητα, ώστε να μην προσκρούσετε σε πιθανά εμπόδια.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σταθείτε στο ύψος των περιστάσεων, σαν να είστε ήδη νικητές και θα ξεπεράσετε με ευκολία τις αντιξοότητες. Οι πιθανότητες επιτυχίας που θα έχετε θα είναι αρκετές, αρκεί να αποβάλετε όσο μπορείτε το άγχος από τη ζωή σας και να έχετε αισιοδοξία.

ΙΧΘΥΕΣ: Η αναδρομή που θα κάνετε συγκρίνοντας το χθες με το σήμερα ίσως σας οδηγήσει στο να συνειδητοποιήσετε πράγματα που δεν είχατε σκεφτεί, όπως το τι θέλετε ή τι δεν δέχεστε στον αισθηματικό τομέα σας στη συγκεκριμένη φάση της ζωής σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....