Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 17 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προετοιμάστε το έδαφος σε ό,τι αφορά οικογενειακά θέματα που θέλετε να θίξετε. Αρκετές από τις απόψεις, τις προτιμήσεις και τις ιδέες σας θα αλλάξουν ριζικά. Θα υποχρεωθείτε να αναπροσαρμόσετε τη συμπεριφορά σας, τον τρόπο σκέψης και δράσης σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να προχωρήσετε μπροστά περιφρουρήσετε τα κεκτημένα σας. Προτιμήστε να αφήσετε αναπάντητα τα σχόλια που θα περιπλέξουν τις συνεργασίες σας. Δείξτε εμπιστοσύνη σε άτομα που έχουν δοκιμαστεί στον χρόνο και ξέρετε ότι σας αγαπούν.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Προχωρήσετε φέρνοντας στο προσκήνιο τη δημιουργικότητά σας και ανακαλύψτε ποιες είναι οι καλύτερες προϋποθέσεις για την ανάπτυξη των οικονομικών σας. Ο ρεαλισμός που πρέπει να υιοθετήσετε θα σας υποδείξει ότι χρειάζεστε λίγη τόλμη παραπάνω.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δημιουργήστε τις βάσεις για να έχετε πιο προσοδοφόρο μέλλον στα οικονομικά σας, φροντίζοντας να είστε καλά ενημερωμένοι στο αντικείμενό σας. Μην αφήσετε εκκρεμότητες σε υποθέσεις που σας προκαλούν άγχος και ρίχνουν την ψυχολογία σας.

ΛΕΩΝ: Ο σύντροφός σας θέλει όσο τίποτε άλλο να ξεκαθαρίσετε διενέξεις που σας έχουν κουράσει. Μάλλον πρέπει να αλλάξετε πρακτικές και να γίνετε λιγότερο απρόβλεπτοι. Η τακτική που θα ακολουθήσετε δεν πρέπει να αποπροσανατολίζει τους συνεργάτες σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να βρείτε διεξόδους σε κάθε πρόβλημα που προκύπτει. Δραστηριοποιηθείτε για να δημιουργήσετε καλύτερο κλίμα. Παρότι είστε λάτρης των παλιών και καλών συνταγών, θα προχωρήσετε σε έναν νέο εργασιακό κύκλο.

ΖΥΓΟΣ: Στηριχτείτε πρώτα στις δικές σας δυνάμεις και μετά ζητήστε τη συμπαράσταση των άλλων. Αντιμετωπίστε τα μαχαιρώματα στον εργασιακό χώρο σας με ευπρέπεια και ανωτερότητα. Μετριάστε τη ροπή σας για πολυτέλεια, γιατί μπορεί να βρεθείτε σε δύσκολη θέση.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Προχωρήστε σε αναθεωρήσεις που θα αφορούν τα επαγγελματικά σας. Μπείτε στην ενεργό δράση και ασχοληθείτε με απόλυτη μυστικότητα με τα μακρόπνοα σχέδιά σας. Η μέρα κρύβει αρκετές παγίδες, γι’ αυτό κρατηθείτε μακριά από αδικαιολόγητους εγωισμούς.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Είτε από δική σας απόφαση είτε από την εξέλιξη των πραγμάτων, προετοιμαστείτε για αλλαγές. Σεβαστείτε τους νόμους και τους κανονισμούς, και όλα θα πάνε καλά. Μην εμπιστευτείτε μυστικά σε πρόσωπα που δεν είστε σίγουροι για την τιμιότητα και την εχεμύθειά τους.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αξιοποιήστε τα ταλέντα σας και βάλτε σε τάξη τα κληρονομικά σας. Τα επαγγελματικά ζητήματα αρχίζουν να αποδίδουν αυτά που περιμένατε. Εκμεταλλευτείτε τις όποιες ευκαιρίες σάς δοθούν, γιατί μπορεί να παρατηρηθεί κινητικότητα στο πορτοφόλι σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Φροντίσετε να είστε πιο αποδοτικοί και επανεκτιμήστε ποιες εργασίες σας πρέπει να έχουν προτεραιότητα, ώστε στη συνέχεια να συντονίσετε αναλόγως τις κινήσεις σας. Δώστε προσοχή στις συναλλαγές σας, αλλά και στο πώς θα χειριστείτε τον λόγο.

ΙΧΘΥΕΣ: Τώρα σας δίνεται η ευκαιρία να νιώσετε ηρεμία και γαλήνη. Πιο ψύχραιμοι, αναζητήστε λύσεις στα θέματα που σας απασχολούν, κυρίως οικονομικής φύσης. Σιγά σιγά βγαίνετε από το αδιέξοδο στο οποίο βρισκόσασταν οι περισσότεροι από εσάς.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...