Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Μάριο Καλντερόνε: Ο Λαρισαίος Αλέν Ντελόν της σικελικής Μαφίας

Η «νόσος των αρχιμαφιόζων», όπως του Ιταλού «νονού των...

Τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου τα κανάλια παίρνουν θέσεις μάχης και βγάζουν από...

Ολα για όλα... από τη Δευτέρα 16 Σεπτεμβρίου! Τον...

Η Σκορδά θα… κόψει την τηλεοπτική κορδέλα

Η Φαίη Σκορδά θα κάνει το ποδαρικό στην πρωινή...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 22 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα πρέπει να είστε ψύχραιμοι και να μην παρασύρεστε από τις παρούσες συνθήκες. Για να βρείτε ελεύθερο χρόνο μοιράστε αρμοδιότητες στους συνεργάτες σας. Να είστε επιλεκτικοί στα άτομα που συναναστρέφεστε για να μη βρεθείτε εκτεθειμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Κρυολογήματα και φλεγμονές μπορεί να απειλήσουν την υγεία σας. Κόψτε επιβλαβείς συνήθειες και επωφεληθείτε της ευκαιρίας, αν πραγματικά θέλετε να έχετε μια υγιή ζωή. Μυστικά σχέδια ή συμφωνίες θα έχουν τύχη, μόνο αν έχετε οργανωθεί σωστά.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται αν θα απαιτήσετε να εργάζεστε λιγότερο και με καλύτερες συνθήκες. Ναι μεν σας περιμένει πολλή δουλειά, υπερωρίες και υπερβολικός φόρτος εργασίας, αλλά οι ανταμοιβές θα είναι πολύ καλές. Φροντίστε περισσότερο την υγεία σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι νέες ευκαιρίες για βελτίωση της θέσης σας θα αλλάξουν το σκηνικό στον εργασιακό χώρο για τους περισσότερους από εσάς, γι’ αυτό μην είστε τόσο αυστηροί με τους συνεργάτες σας. Το ενδιαφέρον σας για κοινωνική προβολή θα είναι αυξημένο.

ΛΕΩΝ: Χωρίς να λείψουν οι δυσκολίες, είστε πλέον σε θέση να τις ξεπεράσετε, αλλά και να αλλάξετε τις καταστάσεις προς δικό σας όφελος. Παρότι η καθημερινότητά σας θα είναι αρκετά γεμάτη, δεν θα λείψουν οι ευκαιρίες που θα σας κάνουν να χαμογελάσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι δρόμοι που θα σας ανοιχθούν θα σας βοηθήσουν μελλοντικά στα επαγγελματικά σας σχέδια. Καλό θα ήταν να σκεφτείτε ψύχραιμα και λογικά πριν προβείτε σε σημαντικές αποφάσεις που θα σχετίζονται άμεσα με τις προοπτικές της καριέρας σας.

ΖΥΓΟΣ: Η ημέρα θα είναι έντονη, αλλά θα έχει και την ομορφιά της. Συζητήστε με τους συνεργάτες σας κάποιο επαγγελματικό θέμα που σας απασχολεί τον τελευταίο καιρό. Μην ανοιχτείτε αισθηματικά, καθώς η πιθανότητα να απογοητευτείτε είναι μεγάλη.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ακούστε την καρδιά σας και αφεθείτε στη μαγεία του έρωτα. Μην απομονωθείτε και μην κλείσετε την πόρτα σε άτομα που θα σας πλησιάσουν. Αφεθείτε στη μαγεία των σχέσεων, χωρίς να σας πιάνει ο συνηθισμένος σας πανικός, και δεν θα χάσετε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η γοητεία και η λάμψη σας, που θα είναι έντονες, θα σας κάνουν να ξεχωρίζετε και θα σας βοηθήσουν να πετύχετε με ευκολία αυτά που θέλετε. Είναι καλύτερο να έχετε κάτι να προσδοκάτε, παρά να γυρνάτε στο παρελθόν που τόσο σας έχει πληγώσει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μπορεί ακόμα να έχετε αρκετό άγχος, λόγω της δύσκολης καθημερινότητας, αλλά η τύχη θα είναι με το μέρος σας και θα σας βοηθήσει να ανανεωθείτε. Ακολουθήστε το όνειρό σας κάνοντας τις σωστές επιλογές, ακόμα κι αν γνωρίζετε τις δυσκολίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να προωθήσετε τα σχέδιά σας προσπαθήστε να πάρετε με το μέρος σας κάποιους συναδέλφους που ήδη έχετε διαπιστώσει ότι λειτουργούν παρασκηνιακά και παρασύρουν και άλλους με τα λεγόμενά τους. Οι καλύτερες μέρες είναι μπροστά σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Μέρα αναπροσαρμογών στις σχέσεις σας. Πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος θα θελήσουν να μονοπωλήσουν τον χρόνο σας. Μη δώσετε έμφαση στις διαμάχες που μπορεί να προκύψουν, είτε είναι στον κοινωνικό είτε στον επαγγελματικό χώρο.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....