Σάββατο, 7 Σεπτεμβρίου, 2024

Εκτός από τον νέο κύκλο του «GNTM» η Ηλιάνα Παπαγεωργίου

Εκτός η Ηλιάνα Παπαγεωργίου από το «GNTM», αλλά και...

Το γαμήλιο πάρτι στο Γκάζι για Τσακαλώτο και Νάσση, οι οποίοι ...

«Παντρεύτηκε» ο... μπαμπάς, όχι τη Σκάρλετ Γιόχανσον ή την...

Διακοπές στο Αιγαίο για τον ηθοποιό Τζέισον Στέιθαμ και το μοντέλο Ρόζι...

Ο Τζέισον Στέιθαμ και η Ρόζι Χάντινγκτον διαφημίζουν την...

Στεφανία Γουλιώτη: «Έχω περάσει από μεγάλα σκοτάδια και πολλή θλίψη»

Η Στεφανία Γουλιώτη παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Πρωίαν...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 24 Ιουλίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οργανωθείτε καλύτερα και διδαχθείτε μέσα από παλιά σας σφάλματα, κάνοντας κάθε φορά μικρά βήματα. Κινηθείτε με γνώμονα τα οικονομικά σας για να μην έχετε κάποια απρόοπτα έξοδα.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα κληθείτε να δώσετε μια βασική μάχη για να κερδίσετε κάτι που σας στέρησαν ή να αποκαταστήσετε την εικόνα σας. Τα απίστευτα αποθέματα δύναμης που έχετε σας επιτρέπουν να αντεπεξέλθετε επάξια στις δυσκολίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι συνθήκες που θα δημιουργηθούν στον εργασιακό χώρο θα φέρουν ανατροπές. Μην προσπαθείτε να δικαιολογήσετε τα αδικαιολόγητα, γιατί δείχνετε ότι δεν έχετε σταθερότητα. Δε χρειάζεται να ανησυχείτε για τα συναισθήματα του συντρόφου σας, αλλά καλό είναι και να μην αδιαφορείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Επικοινωνιακά θα έχετε περισσότερα αποτελέσματα στις προσπάθειες που θα καταβάλετε. Το ένστικτο αλλά και το ψυχικό σας σθένος σάς σώζουν στις δύσκολες στιγμές της ημέρας. Μην αφήσετε την ψυχολογία σας να επηρεαστεί από τις εναλλαγές της διάθεσης των συνεργατών σας.

ΛΕΩΝ: Προωθήστε τα σχέδιά σας και διαχειριστείτε τα έσοδά σας με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Υποχρεούστε να εστιάσετε την προσοχή σας στα κοινωνικά και τα επαγγελματικά θέματά σας. Μειώστε εμπόδια που υπάρχουν στη ζωή σας για να μην προκληθούν νέες απώλειες, άψυχες ή έμψυχες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η σημερινή μέρα θα δοκιμάσει την καριέρα και τις βασικές σας σχέσεις. Δώστε έμφαση στα επαγγελματικά σας συμφέροντα, με προτεραιότητα σημαντικούς διακανονισμούς. Ενισχύστε τον ψυχισμό σας, χωρίς να ξεχνάτε να προβάλλετε τα κρυφά σας ταλέντα.

ΖΥΓΟΣ: Πάρτε νέες αποφάσεις, που θα είναι βασισμένες στην εξωτερική πραγματικότητα. Περίεργα θα είναι τα πράγματα στις σχέσεις σας, αλλά θα πρέπει να διατηρείτε την ψυχραιμία σας. Μην απομακρύνεστε από ανθρώπους ειλικρινείς μαζί σας, επειδή κάποιες φορές σάς μιλούν σκληρά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα καταφέρετε να νικήσετε σε επαγγελματικές αναμετρήσεις ή να ηγηθείτε κάπου. Προχωρήστε σε επενδυτικές κινήσεις που θα ανταποκρίνονται στις πραγματικές σας ανάγκες. Θα χρειαστεί να αλλάξετε υποχρεωτικά την τακτική που ακολουθούσατε έως τώρα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δημιουργήστε πηγές εισοδήματος που θα δώσουν τη δυνατότητα μιας μεγαλύτερης μελλοντικής παροχής. Φροντίστε να εξασφαλίσετε ευνοϊκούς όρους για το επαγγελματικό σας μέλλον. Επιστρατεύστε τις δυνάμεις σας, μια που τα εμπόδια και οι δυσκολίες δεν θα λείψουν.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο ιπποτισμός θα σας κάνει να αναλαμβάνετε περισσότερα από όσα μπορείτε. Ισως οδηγηθείτε ερήμην σας στο να γίνετε αντικείμενα εκμετάλλευσης. Υπάρχουν αρκετοί από αυτούς που συναναστρέφεστε που βολεύονται με τον ρομαντισμό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Σας δίνεται η δυνατότητα να αναγνωριστείτε και να φτάσετε στους στόχους σας. Νέες προοπτικές ανοίγονται για το επαγγελματικό και το κοινωνικό σας μέλλον. Μη βιαστείτε να κρίνετε άτομα παίρνοντας γρήγορες αποφάσεις, χωρίς να δώσετε μια δεύτερη ευκαιρία.

ΙΧΘΥΕΣ: Πρέπει να σκεφτείτε πιο σοβαρά τρόπους που θα προβάλλουν τη δουλειά σας και να κάνετε μια γενική αναδιοργάνωση, επενδύοντας ταυτόχρονα ενέργεια, εργασία και χρόνο. Φροντίστε να είστε συνεπείς στις υποχρεώσεις σας για να μην έχετε προβλήματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ντόπα και κόκα από «σφίχτη» γκουρού! – Οι περιπέτειες με το νόμο του ιντερνετικού Mr Fitness

«Στα πράσα» πιάστηκε γνωστός ινσταγκράμερ, που εμφανίζεται ως «γκουρού»...

Εκτός από τη σύζυγο νάρκωνε και την κόρη του για να τη βιάσουν άνδρες

Σε κατάσταση σοκ οι Γάλλοι παρακολουθούν τις καταιγιστικές εξελίξεις...

Η κόρη της Ντενίση, Μαριτίνα, έβγαλε στη… φόρα τον σύντροφό της

Η κούκλα κόρη της Μιμής Ντενίση μεγάλωσε και είναι...

Η βίλα καταφύγιο του «Ιωσήφ» Κεϊτζ

Μπορεί για ενάμιση μήνα ο χολιγουντιανός σταρ Νίκολας Κέιτζ...

Η Καινούργιου στο πλευρό του αγαπημένου της που ανοίγει μαγαζί στο Παγκράτι

Φουλ ερωτευμένη η Κατερίνα, έχει γίνει βράχος για τον...

Φώτης Μεταξόπουλος: «Καλύτερα να μεγαλώσει ένα παιδί σε ίδρυμα παρά από ομόφυλα ζευγάρια»

Ο Φώτης Μεταξόπουλος παραχώρησε μια συνέντευξη στο περιοδικό Λοιπόν....

Τα εφιαλτικά λεπτά 19χρονης στα χέρια του πρώην της στη Χαλκίδα!

Δεν χωράει ανθρώπινος νους τη φρίκη που βίωσε μία...