Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 13 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Σκεφτείτε προνοητικά, υπολογίζοντας σωστά όρους και συνέπειες επεκτατικών κινήσεων. Η σοφή διαχείριση θα είναι σωτήρια για τις μετέπειτα κινήσεις σας και το επαγγελματικό σας μέλλον. Τα επαγγελματικά θέματα βρίσκουν τον δρόμο τους με λύσεις που θα είναι για δικό σας όφελος.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αποδείξεις που θα πάρετε για το ποιοι αξίζουν και ποιοι όχι θα είναι περισσότερες απ’ ό,τι περιμένατε. Θα υπάρξουν ενδιαφέρουσες στιγμές για τις κοινωνικές σας σχέσεις. Αφήστε των έρωτα να μπει στη ζωή σας και πραγματοποιήστε τις πιο κρυφές σας επιθυμίες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Σε προσωπικό επίπεδο θα είναι λίγο περίεργα τα πράγματα. Επικεντρωθείτε στα θέλω σας και αναζητήστε τακτικές για να προωθήσετε τις ευκαιρίες για την εξέλιξή σας. Φίλοι και αγαπημένα σας πρόσωπα θα βρίσκονται συνέχεια στο πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μεριμνήστε τις οικογενειακές σας καταστάσεις που πρέπει να συντονίσετε, για να μη φρενάρουν τις προσωπικές σας βλέψεις και κυρίως για να μη σας δημιουργήσουν προβλήματα. Θα υπάρχει χρόνος για να διασκεδάσετε και να ξεφύγετε από τη βαρετή καθημερινότητα.

ΛΕΩΝ: Εναντιωθείτε σε πρόσωπα του σπιτιού σας που παρεμβαίνουν στη ζωή σας, δημιουργώντας εντάσεις και ευθύνονται για τις διαφορές που έχετε με τον σύντροφό σας. Η μέρα είναι κατάλληλη για να προβείτε σε συζητήσεις στον επαγγελματικό σας χώρο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Καινούργιοι στόχοι, κοινωνική πρόοδος και επαγγελματικές διευθετήσεις που θα καταλήξουν σε επιτυχίες είναι το πρόγραμμά σας, οπότε δεν έχετε λόγο να παραπονιέστε και να γκρινιάζετε.

ΖΥΓΟΣ: Ξεχωρίστε μέσα στο πλήθος και επιβάλετε τις απόψεις σας στους άλλους, χωρίς να ξεχνάτε τους καλούς σας τρόπους. Οι καθυστερήσεις στα σχέδιά σας θα βοηθήσουν στην πραγματοποίηση μιας αισθηματικής προσδοκίας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αναζωπυρώνετε η δημιουργικότητά σας και σας βοηθά να κάνετε επεμβάσεις εκεί όπου θα κριθούν αναγκαίες. Μάθετε να είστε δίκαιοι και θετικοί στην αξιοποίηση των επαγγελματικών σας σχέσεων. Ο ερωτισμός δεν θα σας εγκαταλείψει, γι’ αυτό φροντίστε να τελειώσετε τη μέρα ευχάριστα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η μέρα είναι ιδανική για να αναθερμάνετε τις σχέσεις σας και να γίνετε περισσότερο γοητευτικοί προς τους άλλους. Αναπτύξτε καινούργιες σχέσεις ή αποκαταστήστε μια παρεξήγηση σε ήδη υπάρχουσα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μέσα στη ροή της καθημερινότητας θα προκύψουν άφθονες επαφές και συζητήσεις με τους συνεργάτες σας. Εκ των υστέρων θα κριθούν, αλλά θα σας είναι αρκετά χρήσιμες. Κάντε σωστούς και μελετημένους οικονομικούς χειρισμούς, αποφεύγοντας περιττά έξοδα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Οδηγήστε τον εαυτό σας και τα όποια συμφέροντά σας σε μια συγκεκριμένη εξέλιξη και, αν χρειαστεί, προβείτε σε δεσμεύσεις που κάποιοι προσπαθούν να σας επιβάλουν. Στην αρχή της ημέρας ο οικονομικός σας τομέας θα παρουσιάζει μια στασιμότητα.

ΙΧΘΥΕΣ: Οικονομικές απαιτήσεις τρίτων έρχονται στο προσκήνιο, ενώ θα αυξηθούν οι ανάγκες και οι κοινωνικές σας υποχρεώσεις. Τα έξοδα θα σας θορυβήσουν, αλλά δεν θα βρεθείτε σε θέση που να πρέπει να ανησυχείτε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...