Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 16 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αρκετές φορές θα νιώσετε πολύ κουρασμένοι ή και ανίκανοι να αφομοιώσετε πληροφορίες. Μην αλλάξετε πολλά από αυτά που είναι δεδομένα, επειδή σας προβληματίζει ο οικονομικός τομέας. Μη γίνεστε ανταγωνιστικοί μόνο και μόνο για να εντυπωσιάσετε τους γύρω σας.

ΤΑΥΡΟΣ

Θα κληθείτε να πάρετε σημαντικές αποφάσεις για μια επαγγελματική συνεργασία. Οι θέσεις που έχετε τον τελευταίο καιρό σάς ωθούν να κλειστείτε στον εαυτό σας. Οι γνώσεις που θα αποκομίσετε θα είναι ουσιαστικές για την εξέλιξή σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Προσπαθήστε να μην αναλάβετε άλλες ευθύνες ή υποχρεώσεις και καταστρώστε το πρόγραμμα που σας εξυπηρετεί. Βάλτε το μυαλό σας να συνεργαστεί με τη λογική, για να έχετε καλά αποτελέσματα, μια και τις δυνατότητες για να αντεπεξέλθετε τις έχετε σίγουρα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Επιτρέψτε στη διαίσθησή σας να επέμβει στις αποφάσεις σας, ελέγχοντας πρώτα αν μπορεί να γίνει βοηθός σας σε στιγμές αναποφασιστικότητας. Εάν καταφέρετε να αποφύγετε ισχυρογνώμονες συνεργάτες, θα είναι πολύ καλό για τη μετέπειτα εξέλιξή σας.

ΛΕΩΝ

Εκτονώστε την ενέργεια και την ευεξία που θα νιώθετε σε πράγματα που σας ευχαριστούν. Τα μικροπροβλήματα του επαγγελματικού τομέα θα αφορούν ασαφείς όρους σε συμβόλαια, επομένως μένει να τακτοποιήσετε αυτές τις λεπτομέρειες, που θα κάνουν και τη διαφορά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Τα πνεύματα θα είναι οξυμένα και θα πρέπει ακόμα και αν πιστεύετε ότι έχετε δίκιο να μη δώσετε συνέχεια στις εντάσεις. Μην πάρετε οριστικές αποφάσεις για θέματα ή συμφωνίες για τις οποίες έχετε αρκετό χρόνο, ώστε να δείτε αναλυτικά τα υπέρ και τα κατά.

ΖΥΓΟΣ

Μην καταστρέψετε από βιασύνη και επιπολαιότητα τα μελλοντικά σας σχέδια. Μόνο αν κάνετε προεργασία αυτών που θέλετε θα διευκολυνθείτε. Πρέπει να καταλάβετε πως τα σημαντικά αποτελέσματα δεν έρχονται εάν δεν προσπαθήσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Το συναίσθημα και η λογική θα αρχίσουν να ευθυγραμμίζονται για να σας βοηθήσουν να κάνετε μια νέα αρχή στις αναζητήσεις σας. Απαραίτητη προϋπόθεση για να συνεχίσετε είναι να κάνετε κάποια ξεκαθαρίσματα που αφορούν τον ψυχισμό σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Η ανταπόκριση που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα είναι ανάλογη των προσδοκιών σας. Ανταποδώστε του το άνοιγμα της ψυχής του με τρυφερότητα και αγάπη. Θα γίνει επανεκκίνηση σε κάτι που προϋπήρχε, αλλά θα υπερισχύει ο πόθος, που θα εξελιχθεί σε πάθος.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Αντισταθείτε στις παρεμβάσεις τρίτων που μόνο αναστάτωση σας φέρνουν. Προβληματιστείτε σε πρακτικά θέματα που μπορείτε να έχετε κάτω από τον έλεγχό σας. Μην παίζετε με τα νεύρα του συντρόφου σας γιατί θα πρέπει να δεχτείτε και τις συνέπειες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Θα νιώσετε πιο δυνατοί να αντιμετωπίσετε τις τρέχουσες καταστάσεις και να τις έχετε υπό τον έλεγχό σας. Κάντε αποδεκτές τις αδυναμίες σας, γιατί το να καταφέρετε τα ακατόρθωτα θα σας γίνει ασήκωτο φορτίο.

ΙΧΘΥΕΣ

Τερματίστε όποιες σχέσεις πιστεύετε ότι δεν έχουν πλέον τίποτα να σας δώσουν. Απαρνηθείτε αρνητικές σκέψεις που σας κάνουν να συγκρούεστε με το περιβάλλον σας. Θα  αισθανθείτε πως είστε έτοιμοι να συναντήσετε τον εαυτό σας σε ανώδυνες διαδρομές.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...