Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 19 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αναθεωρήστε τα σχέδια που έχετε για το άμεσο μέλλον σας. Βάλτε σε τάξη τις προτεραιότητες που έχετε και προετοιμαστείτε για αλλαγές και εντάσεις στις διαπροσωπικές σχέσεις σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Σκεφτείτε πώς θα βρείτε περισσότερες πηγές εισοδημάτων και κάντε τη μέρα αποδοτική. Η απόφασή σας να κερδίσετε περισσότερα χρήματα θα δώσει ώθηση στα επαγγελματικά σας σχέδια.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αποφύγετε τα περιττά έξοδα, ενισχύστε τους συνεταιρισμούς σας και ξαναβρείτε την οικονομική ισορροπία σας, παραμένοντας περιορισμένοι στα γνωστά οικονομικά επίπεδα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οι εκπλήξεις στον επαγγελματικό τομέα θα είναι τόσες, σε σημείο να θέλετε να κάνετε αλλαγές, αλλά να μη γνωρίζετε το πώς. Η επίτευξη των στόχων σας θα πρέπει να είναι η πρώτη προτεραιότητά σας.

ΛΕΩΝ: Διαμορφώστε τις συνθήκες που επικρατούν στα μέτρα σας. Οι αλλαγές θα επηρεάσουν και τον συναισθηματικό τομέα, οπότε τώρα καλείστε να αποφασίσετε αν θα συνεχίσετε με τον σύντροφό σας ή όχι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επειδή δεν υπάρχει ένας και μόνο προσδιορισμός που να περιγράφει την ευτυχία, προσέξτε τι θα πείτε και πού θα το πείτε. Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για να κάνετε συζητήσεις, αφού άλλα θα περιμένετε και άλλα θα βλέπετε.

ΖΥΓΟΣ: Δύσκολη και αρκετά άβολη η καθημερινότητά σας και καλό θα ήταν προτού πείτε ή υπογράψετε κάτι, να ελέγξετε τις πληροφορίες που θα σας δώσουν. Το κλίμα στον εργασιακό χώρο θα είναι κάπως ηλεκτρισμένο.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε προστριβές με τους στενούς συνεργάτες σας και, αν θέλετε να διεκδικήσετε το δίκιο σας, κάντε το με ήπιο τρόπο και αφήστε κατά μέρος τις προστριβές.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καινούργιο προσανατολισμό και νέες βάσεις στον εργασιακό χώρο σάς επιφυλάσσει η μέρα. Με μικρές ή μεγάλες ευκαιρίες θα ανοίξει η επαγγελματική σας ζωή.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Αποφύγετε τις βιαστικές επιλογές και αξιοποιήστε σωστά τις πηγές σας. Μέχρι να ανακαλύψετε όλες τις υποχρεώσεις και τα καθήκοντά σας, μην προκαλείτε αντιπάθειες στους συνεργάτες σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Συνήθως δεν είστε άνθρωποι του έχω, αλλά του είμαι. Παρ’ όλα αυτά, κάτι νέο θα ξυπνήσει το ενδιαφέρον σας και θα αυξήσει την επιθυμία σας για υλικές κατακτήσεις.

ΙΧΘΥΕΣ: Η πειθώ και η προσωπική σας γοητεία μπορούν να συμβάλουν ιδιαίτερα, ώστε να καταφέρετε να πείσετε κάποιους να σας εμπιστευτούν, αλλά και να σας βοηθήσουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...