Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 20 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Κάντε την επανάστασή σας απέναντι σε ό,τι σας βαραίνει, λαμβάνοντας τα πρώτα θετικά αποτελέσματα. Εξετάστε τους ρόλους που παίζετε τόσο εσείς όσο και οι άλλοι και δεχθείτε τη ζωή όπως έχει σκηνοθετηθεί.

ΤΑΥΡΟΣ

Καλό είναι να αποφύγετε τα πείσματα, μια και μόνο η ώριμη αντιμετώπιση θα σας δείξει δρόμους. Συνειδητοποιήστε πως υπάρχει και κάτι άλλο που μπορεί να ομορφύνει τη ζωή σας. Βελτιώστε την εικόνα σας, βοηθώντας την κοινωνική σας εξέλιξη.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Δεν θα λείψουν οι προβληματισμοί και τα διλήμματα γύρω από τον οικονομικό τομέα. Οι πιθανότητες ενίσχυσης του θα είναι αρκετές, για να μπορέσετε να καλύψετε τις σχετικές ανάγκες σας. Μην περιμένετε από τους άλλους να σας πουν πόσο χρήσιμοι είστε στον επαγγελματικό χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Τα μηνύματα του συντρόφου σας για μια πιο ολοκληρωμένη συνύπαρξη δεν πρέπει να περάσουν απαρατήρητα. Μπορεί να γκρινιάζει για τον χρόνο που του διαθέτετε, αλλά βλέπει με θαυμασμό τις επιδιώξεις σας.

ΛΕΩΝ

Ο,τι και να κάνετε, οι συνεργάτες σας θα αρνηθούν να καταπιαστούν με κάτι που δεν έχει προτεραιότητα για τον ίδιους, όμως η ευστροφία και η ετοιμότητα που έχετε βοηθά να ξεπερνάτε τις διαφορές σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Καθίστε με τα άτομα της οικογένειάς σας και βρείτε λύσεις στα θέματα που σας προβληματίζουν. Οι συζητήσεις και οι επαφές στα επαγγελματικά θα σας κρατήσουν απασχολημένους. Αναλύστε τα σχέδιά σας, γιατί οι συνεργάτες θα αποδειχθούν αρκετά απαιτητικοί.

ΖΥΓΟΣ

Οι εντάσεις θα επεκταθούν και στον επαγγελματικό χώρο με τους συνεργάτες σας. Εκμεταλλευτείτε τη γοητεία και τη λάμψη σας, για να βρείτε αρωγούς στους αγώνες σας. Ενα σημείο που πρέπει να προσέξετε είναι η υπερβολή, αν θέλετε να περάσει ένα δίκαιο αίτημά σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Αποτραβηχτείτε, αν δεν σας είναι εύκολο να σιωπήσετε, και περάστε τη μέρα με τον σύντροφό σας. Περιορίστε στο ελάχιστο την καταναλωτική μανία σας και μην παρασυρθείτε σε μεγάλες αγορές. Μην εκτεθείτε σε ριψοκίνδυνες κινήσεις που θα θέσουν την υγεία σας σε κίνδυνο.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Μην αφήσετε τις επιθυμίες σας να σας οδηγήσουν σε όρια που θα δώσουν λαβή για σχόλια στους άλλους. Όλα χρειάζονται μέτρο και αν δεν μπορείτε να το τηρήσετε, είναι καλύτερο να απομονωθείτε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Νιώθετε έτοιμοι ψυχικά να αντιμετωπίσετε τις δυσκολίες που υπάρχουν στον οικογενειακό χώρο. Απρόσεκτες κινήσεις θα δώσουν αφορμές να γίνουν σχόλια σε βάρος σας για την επαγγελματικότητα σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε για να νιώσετε πιο όμορφα και να καλυτερέψετε την ψυχολογία σας. Φίλοι και οικογενειακά σας πρόσωπα θα βρίσκονται στο πλευρό σας για να σας στηρίξουν. Μια σχέση από το παρελθόν έρχεται να σας αναστατώσει και να αναβιώσει ό,τι προσπαθούσατε να ξεχάσετε.

ΙΧΘΥΕΣ

Οι πληροφορίες που θα πάρετε θα είναι αρκετά ενθαρρυντικές για τα επαγγελματικά σας σχέδια. Σίγουρα δεν σας φαίνεται τόσο εύκολο, αλλά δεν θα μάθετε τον βαθμό δυσκολίας αν δεν το προσπαθήσετε. Μην ξεχνάτε πως ο τομέας των προσωπικών σας σχέσεων απαιτεί από εσάς φροντίδα.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...