Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 21 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Ανακαλύψτε νέους τρόπους για να κινηθείτε και γεμίστε νέες ιδέες για να πετύχετε περισσότερα. Συντονιστείτε και κάντε εκ νέου προγραμματισμό για τα οικονομικό σας. Η διάθεσή σας θα κρατηθεί ακμαία, καθώς τα σχέδιά σας θα προχωρούν για την υλοποίησή τους.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην πάρετε αποφάσεις για σημαντικά θέματα χωρίς την έγκριση των συνεργατών σας. Αφήστε τους να πάρουν πρωτοβουλίες, αφού η ικανότητά σας για επικοινωνία θα είναι αυξημένη και θα είναι εύκολο να εκφράσετε και να πείσετε για τη γνώμη σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Η μέρα είναι αρκετά ενθαρρυντική για να προβείτε σε αλλαγές, ακούγοντας πάντα γνώμες, ώστε να έχετε μια πιο καθαρή εικόνα και να καταλήξετε στο καλύτερο. Οι ευκαιρίες που θα εμφανιστούν ξαφνικά θα σας ωθήσουν να αναπτυχθείτε και να προοδεύσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μην βάλετε γρήγορους και τρελούς ρυθμούς στα εργασιακά σας θέματα, ώστε οι συνεργάτες σας να μπορούν να σας ακολουθήσουν και να συγχρονιστούν με εσάς. Θα έχετε πάρα πολλές ευκαιρίες να εξελιχτείτε επαγγελματικά και να καταξιωθείτε στον χώρο σας.

ΛΕΩΝ: Η όλη σας δράση θα αποκτήσει εξαιρετικό ενδιαφέρον και ακάθεκτοι θα προχωρήσετε στην υλοποίηση των σχεδίων σας. Η ανάλυση γεγονότων που επαναλαμβάνονται στη ζωή σας έχει αφήσει παρακαταθήκη πείρας, που τώρα είστε σε θέση να χρησιμοποιήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα που δεν είχαν περάσει από το μυαλό σας ή δεν είχατε προβλέψει την εμφάνισή τους. Θα αντιμετωπίσετε εμπόδια στην υλοποίηση των σχεδίων σας, όμως, αυτή τη φορά δεν θα είστε θεατές, αλλά οι πρωταγωνιστές των εξελίξεων.

ΖΥΓΟΣ: Οι επιπλέον επαγγελματικές υποχρεώσεις σας είναι βέβαιο πως σύντομα θα φέρουν αύξηση στα εισοδήματά σας, αλλά από την άλλη ο σύντροφός σας θα γίνει ακόμα πιο πολυέξοδος, αφού δεν θέλει να ασχοληθεί ουσιαστικά με τα οικονομικά του ζητήματα.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Θα είστε ευδιάθετοι και δραστήριοι, και η αυτοπεποίθησή σας θα σας βοηθήσει να κατακτήσετε και να γοητεύσετε το έτερον ήμισυ ακόμα περισσότερο. Να θυμάστε πως η σχέση σας απαιτεί επικοινωνία και ανταλλαγή απόψεων, οπότε μη χρονοτριβείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε τις απαιτούμενες προσπάθειες για να βάλετε καινούργια θεμέλια στη ζωή σας. Αρχίστε να προγραμματίζετε το μέλλον σας και μη μένετε στις σκέψεις. Η απώλεια μιας σχέσης δεν πρέπει να σας οδηγήσει σε απομόνωση αλλά σε νέες περιπέτειες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι επιτυχίες που θα έχετε στον επαγγελματικό χώρο σας, μικρές ή μεγάλες, είναι πολύ πιθανόν να καθορίσουν το μέλλον σας. Προχωρήστε σε ένα γενικό ξεκαθάρισμα και παράλληλα βελτιώστε την ικανότητά σας για στρατηγικές και επικοινωνιακές κόντρες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα βρείτε το δίκιο σας και θα διεκδικήσετε τα δικαιώματά σας. Κάποια λόγια συνεργατών σας θα σας αποκαλύψουν τις πραγματικές τους προθέσεις. Βάλτε τα όρια που εσείς θεωρείτε σωστά και ρυθμίστε τις συναλλαγές σας στις οικονομικές υποθέσεις σας.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξοδέψτε τον χρόνο σας και τις δυνάμεις σας με τέτοιον τρόπο ώστε να καρποφορήσουν οι προσπάθειές σας. Πρέπει να αγωνιστείτε για να φτάσετε σε ένα θετικό αποτέλεσμα και κυρίως να σκεφτείτε έξυπνα στις διαπραγματεύσεις που θα προκύψουν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...