Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 22 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα έχετε μια καλή ευκαιρία σήμερα να προσπαθήσετε να αποκαταστήσετε τις εργασιακές σχέσεις σας. Ισως χρειαστεί να ανεχτείτε πρόσωπα που έχουν ισχύ, αλλά αρκετά δύσκολο χαρακτήρα. Πρέπει να το δεχτείτε, γιατί θα υπάρχει αρκετή δόση ανταγωνισμού.

ΤΑΥΡΟΣ: Αποτραβηχτείτε για λίγο από τα κοινά και χαρείτε τη συντροφιά των προσώπων που εκτιμάτε. Μέσα από τις ουσιαστικές σχέσεις σας και τα αγαπημένα σας άτομα θα έχετε την ενίσχυση που θέλετε για να επιτύχετε τους στόχους που έχετε θέσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Θα ακούσετε ενδιαφέροντα πράγματα που θα σας ανοίξουν νέους δρόμους και θα αποκτήσετε την υποστήριξη των φίλων σας, που τον τελευταίο καιρό ζητούσατε διακαώς. Ξεκινήστε μια νέα συνεργασία ή βάλτε μπροστά έναν από τους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Φανείτε συνεπείς και προνοητικοί όσο μπορείτε στον χώρο της εργασίας σας και φροντίστε να περιορίσετε τις καθημερινές σας σπατάλες. Τα συμφέροντά σας έχουν δεχτεί ήδη επίθεση και θα υποχρεωθείτε να κάνετε μερικές απαραίτητες ανακατατάξεις.

ΛΕΩΝ: Μια που ούτε η κούραση ούτε και το άγχος θα είναι λίγα, χρειάζεται να οργανώσετε κατάλληλα τον χρόνο σας, ώστε να τακτοποιήσετε οριστικά τις εκκρεμότητές σας μία μία. Μη βιαστείτε να προβείτε σε επενδύσεις, γιατί μερικές φορές η φαντασία σας καλπάζει.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα προβλήματα που εξακολουθούν να υπάρχουν στον επαγγελματικό χώρο σας ενδέχεται να σας οδηγήσουν σε διαφωνίες με τους συνεργάτες σας. Αν τα πράγματα σας εγγυώνται μια σίγουρη πορεία, δεν πρέπει να αρνηθείτε την ευκαιρία της αλλαγής.

ΖΥΓΟΣ: Μπορεί τα εμπόδια να μη λείψουν, αλλά αν λάβετε τα μέτρα σας και δεν παρασυρθείτε από τον ενθουσιασμό της στιγμής, ακόμα και κάποιες συζητήσεις θα δώσουν φτερά στα όνειρά σας. Μην ασχοληθείτε με έναν συνεργάτη που θα αθετήσει τις υποσχέσεις του.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Επιμεληθείτε την εξωτερική σας εμφάνιση, γιατί μπορεί να γίνει ακόμα καλύτερη. Παράλληλα, επειδή σημαντικό ρόλο παίζει και η ψυχική σας κατάσταση, δεν πρέπει να την αφήσετε στο περιθώριο, αλλά να την προσέξετε ακόμα περισσότερο.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να κάνετε ό,τι μπορείτε για να μη φτάσετε ψυχικά και σωματικά στα όρια της εξάντλησης, επειδή θέλετε να πετύχετε τους στόχους σας όσο πιο γρήγορα γίνεται. Η φυσική σας κατάσταση αυτή τη στιγμή είναι καλή κι έτσι πρέπει να τη διατηρήσετε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Διαμορφώστε ένα καινούργιο περιβάλλον και επενδύστε σε μια νέα δουλειά. Ωριμάστε και περιορίστε τις πλευρές του παιδιού που έχετε μέσα σας, αφού έτσι κι αλλιώς δεν τις χρειάζεστε, αλλά συχνά τις χρησιμοποιείτε για να δείχνετε άνετοι και ωραίοι.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Για να μην υπάρξουν καβγάδες, φροντίστε να μη δώσετε υποσχέσεις που δεν θα κρατήσετε. Ενα ξεκαθάρισμα με καλοπροαίρετη διάθεση θα είναι χρήσιμο. Εστιάστε στον στενό κύκλο σας και κάντε τις σχέσεις σας πιο ουσιαστικές και αποδοτικές.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι συγκρούσεις δεν θα λείψουν, αλλά θα σας δοθεί η ευκαιρία να απαλλαγείτε απ’ ό,τι σας πίεζε. Ξεκινήστε αποδεικνύοντας τόσο στον εαυτό σας όσο και σε αυτούς για τους οποίους τρέφετε ένα ενδιαφέρον ότι δεν είστε μόνο λόγια, αλλά το λέει η καρδιά σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...