Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 23 Αυγούστου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Απαιτείται περισσότερη εγρήγορση για να μπορέσετε να καλύψετε τις πληγές του παρελθόντος. Δώστε στις σκέψεις σας συγκεκριμένη κατεύθυνση και μην αφήσετε τίποτα να εμποδίσει την υλοποίηση των σχεδίων σας. Δράστε άμεσα και αποτελεσματικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Η εύνοια της τύχης είναι μαζί σας. Προβλέπεται να είστε πολύ ελκυστικοί και θα έχετε πολλές γνωριμίες με ενδιαφέροντα άτομα. Προσπαθήστε να μην είστε υπεροπτικοί, γιατί η αλαζονεία δεν θα σας βοηθήσει να βρείτε το κατάλληλο άτομο για εσάς.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποια από τα άτομα του περιβάλλοντός σας μπορούν να σας βοηθήσουν να βάλετε κάποια πράγματα σε τάξη, οπότε μην αφήσετε ανεκμετάλλευτες τις ευκαιρίες που θα σας προσφερθούν. Ξανακερδίστε τη θέση σας στον χώρο όπου κινείστε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αλλάξτε νοοτροπία και φροντίστε να δημιουργήσετε ένα νέο μοντέλο στην ερωτική σας ζωή. Εάν το κενό που νιώθετε, λόγω της έλλειψης σχέσης, είναι μεγάλο και αισθάνεστε ότι πνίγεστε, σίγουρα ήρθε η ώρα να αλλάξετε τα δεδομένα της ζωής σας.

ΛΕΩΝ: Χρειάζεται να συνειδητοποιήσετε ότι το απόθεμα των δυνάμεών σας δεν είναι επαρκές για να βγάλετε άνετα το επόμενο χρονικό διάστημα. Τώρα δεν είστε σε θέση να κρίνετε σωστά, αλλά αργότερα, όταν οι δυσκολίες θα είναι λιγότερες, θα είναι πιο εύκολο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Μπορείτε να προσπεράστε τα λάθη του παρελθόντος για να προχωρήσετε μπροστά και να εξελιχθείτε μέσα στη σχέση σας. Η διάθεση συνεργασίας που θα δείξει ο σύντροφός σας θα σας βοηθήσει να τον προσεγγίσετε πιο εύκολα και ουσιαστικά.

ΖΥΓΟΣ: Με προσοχή και πρόνοια θα αποφύγετε τις παγίδες που στήνουν κάποιοι με επιμέλεια εις βάρος σας, ώστε να τους στερήσετε τη χαρά της νίκης. Μη δώσετε συνέχεια σε ό,τι ακούσετε, γιατί κινδυνεύετε να παρεξηγηθείτε και να παρερμηνευτούν τα λόγια σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να βρείτε την άκρη με την προσωπικές σας διαδρομές σε αισθηματικό επίπεδο. Κάντε διαφορετική εκτίμηση των πραγμάτων και πάρτε θέση γι’ αυτά που νιώθετε. Προστατέψτε την υγεία και τον οργανισμό σας από την ένταση και τον εκνευρισμό.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Η προσωπική σας ζωή θα σας προβληματίσει και ίσως περάσετε μια κρίση με τον σύντροφό σας, αλλά μέσα από αυτήν θα ξεπροβάλει μια νέα πτυχή της σχέσης σας. Η καριέρα σας θα σας ανταμείψει με επιτυχίες για ό,τι προσφέρατε στο εργασιακό περιβάλλον.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τα συναισθήματά σας κάποιες φορές γίνονται θυελλώδη και κάποιες άλλες κρύβονται πίσω από ένα ήρεμο παρουσιαστικό. Πάντως η επιτυχία στον αισθηματικό τομέα σας είναι δεδομένη, είτε η σχέση σας έχει σταθερό χαρακτήρα είτε περιστασιακό.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Τέλος παίρνουν οι παρανοήσεις και οι παρεξηγήσεις που προκλήθηκαν στον επαγγελματικό και τον οικογενειακό χώρο σας και σας αφήνεται ανοιχτός ο δρόμος για να αποκαταστήσετε τις σχέσεις σας και να διορθώσετε τα λάθη που έχετε κάνετε.

ΙΧΘΥΕΣ: Αποφύγετε να παίζετε το θύμα με τα συναισθήματά σας και βελτιώστε τις σχέσεις σας σε κάθε επίπεδο. Οι συνεργάτες σας δείχνουν έτοιμοι να σας ακολουθήσουν, γι’ αυτό προσέξτε μην τα χαλάσετε όλα παίρνοντας αποφάσεις χωρίς τη συγκατάθεσή τους.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο ελληνικό τραγούδι

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...