Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Ιωάννης Λύρας: «Έπεισα τους νοικοκύρηδες ότι μπορούν να με εμπιστευτούν»

Από τις ποδηλατάδες στην Αθήνα, στις σπουδές Ιατρικής στη...

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 02 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα δικαιωθείτε γι’ αυτά που πιστεύετε και γι’ αυτά που ελπίζετε. Μπορεί οι εποχές να είναι δύσκολες, όμως μη σταματήσετε όμως να προσπαθείτε και να εργάζεστε για ένα καλύτερο αύριο. Δεν θα λείψουν τα προβλήματα στις επαγγελματικές σας υποχρεώσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Μέσα από αναπόφευκτες αντιξοότητες και τις αναγκαστικές μάχες που θα κληθείτε να δώσετε στα επαγγελματικά σας εκμεταλλευτείτε τις καλές στιγμές, που δεν θα λείψουν. Σήμερα θα μπορέσετε να ηρεμήσετε και να κινηθείτε με άνεση στον χώρο σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τις επαγγελματικές και κοινωνικές επιδιώξεις σας, αλλά μην ξεχνάτε πως πρέπει να αδιαφορείτε για κάποια άτομα που με τη συμπεριφορά τους πολύ συχνά σας προκαλούν. Φροντίστε να βρείτε καινούργια διαδρομή, που θα σας οδηγήσει στη νίκη.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Η αναστάτωση που επικρατεί θα δημιουργήσει ένα έντονα φορτισμένο κλίμα. Οι συζητήσεις και οι επαφές που θα έχετε στον εργασιακό χώρο σας θα είναι παραπάνω από πολλές. Ερωτικά υπάρχει ενδιαφέρον και αρκετή τύχη, αλλά διατηρείται μια ρευστότητα.

ΛΕΩΝ: Μην πάρετε βιαστικές αποφάσεις, μόνο και μόνο για να μην αφήσετε καμία συνεργασία να πάει χαμένη. Οι αλλαγές που θα γίνουν θα είναι ιδιαίτερα εποικοδομητικές για εσάς. Αποφύγετε να θίξετε κακώς κείμενα των άλλων και μην ασκείτε κριτική σε συνεργάτες.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεν θα μείνετε παραπονεμένοι αισθηματικά. Φροντίστε να μην είστε απόλυτοι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα, γιατί θα προκαλέσετε αντιπάθειες και αντιζηλίες. Οι εντάσεις με τα πρόσωπα του περιβάλλοντός σας θα αρχίσουν να καταλαγιάζουν.

ΖΥΓΟΣ: Σίγουρα δεν χρειάζεται να δημιουργήσετε έδαφος για δυσάρεστα σχόλια. Μην εκτεθείτε σε κινδύνους, γιατί κάποιες μέρες θα είναι άκρως ανατρεπτικές και εκρηκτικές. Εξωτερικά γεγονότα θα επηρεάσουν εργασία, καριέρα και προσωπικές σχέσεις.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας με ανόητα σχόλια, γιατί θα κινδυνέψετε να εκτεθείτε. Να θυμάστε πως ναι μεν η τύχη είναι τυφλή, αλλά δεν είναι πάντα παρούσα. Στην προσωπική ζωή και στο σπίτι απρόβλεπτες ανάγκες θα απαιτήσουν νέα έξοδα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Καταπολεμήστε την ανυπομονησία σας και προσέξτε τις εντάσεις που θα φέρουν απροσεξίες στις κινήσεις σας και θα καταλήξουν σε λάθη. Είναι κρίμα να βγείτε χαμένοι. Τα διλήμματα που κυριαρχούν στη ζωή σας δεν σας βοηθούν να αποφύγετε μια στενοχώρια.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Τώρα που όλα έχουν πάρει τον δρόμο τους είναι κρίμα να χαλάσετε την ευνοϊκή πορεία σας. Επειδή πολλά μπορεί να αλλάξουν στην προσωπική σας ζωή, μη βάλετε κι εσείς το χεράκι σας, αντίθετα φροντίστε να είστε προσεκτικοί στις αποφάσεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Επενδύσεις χωρίς εγγυήσεις και μέλλον είναι το μόνο βέβαιο ότι δεν σας χρειάζονται. Καλή η διαίσθησή σας, αλλά δεν είναι αρκετή, αν δεν συνοδεύεται από τη λογική. Είναι πολύ πιθανόν να προκύψουν διαφωνίες, γι’ αυτό δεν πρέπει να κάνετε λάθη τακτικής.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ευαισθησία σας θα χτυπήσει κόκκινο και τα συναισθήματά σας θα είναι πιο έντονα. Ερχονται απρόοπτα και ανατροπές τόσο στις σχέσεις όσο και στις συνεργασίες σας. Κάντε το καλύτερό σας χωρίς να περιμένετε άμεση ανταπόδοση, κατανόηση ή παραδοχή.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...