Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 05 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Σας ανοίγονται καινούργιοι δρόμοι στον επαγγελματικό χώρο σας, γι’ αυτό φροντίστε να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Θα αρχίσετε να διανύετε μια όμορφη περίοδο και ίσως στα αισθηματικά σας ωριμάσουν οι συνθήκες για να προχωρήσετε σε μια δέσμευση.

ΤΑΥΡΟΣ: Πραγματοποιήσετε τις επαγγελματικές σας συναντήσεις ή κλείστε συμφωνίες. Αισθηματικά δεν θα μείνετε παραπονεμένοι, παρότι οι συζητήσεις με τον σύντροφό σας δεν θα είναι όλες ήρεμες. Κρατήστε την ψυχραιμία σας και ελέγξτε ό,τι συμβαίνει γύρω σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Από εσάς εξαρτάται οι εντάσεις στο περιβάλλον σας να μην πάρουν διαστάσεις. Ανοίξτε τα μάτια για να δείτε ποιοι προσπαθούν να σας εξαπατήσουν με ευθύνες που δεν σας αναλογούν. Αδράξτε τις ευκαιρίες που θα προκύψουν στα επαγγελματικά σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βελτιώστε το κλίμα στον χώρο εργασίας σας με ριζικές αλλαγές και αναμοχλεύοντας υποθέσεις που είχαν μείνει στο συρτάρι αχρησιμοποίητες. Ενισχύστε τον δυναμισμό σας και καθίστε με τον σύντροφό σας να λύσετε ψύχραιμα τα κοινά σας προβλήματα.

ΛΕΩΝ: Ο ρομαντισμός κυριαρχεί και ο έρωτας αρχίζει να ανθίζει, γεγονός που αναπτερώνει το ηθικό σας, ενώ και τα επαγγελματικά σας σχέδια βρίσκονται ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωσή τους. Αποφύγετε τα λάθη για να μη δημιουργηθούν απρόσμενες καταστάσεις.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Φροντίστε να μην ξεφύγετε από τους βασικούς στόχους σας. Δημιουργούνται οι κατάλληλες προϋποθέσεις για να προχωρήσετε στις αλλαγές που θέλετε. Πρέπει πάση θυσία να συγκεντρωθείτε και να δουλέψετε εντατικά για να γίνουν όλα όπως πρώτα.

ΖΥΓΟΣ: Οι μετακινήσεις που θα απαιτηθούν από εσάς θα σας κρατούν σε εγρήγορση και συνεχή ένταση. Τα ευχάριστα δεν θα λείψουν, όπως και το ενδεχόμενο να αλλάξει η ζωή σας ξαφνικά. Προσπαθήστε να ενισχύσετε την τύχη σας, που δεν σας έχει εγκαταλείψει.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αρπάξτε τις σημαντικές ευκαιρίες που θα σας δοθούν στον επαγγελματικό χώρο και μην επαναπαυτείτε μέχρι να δείτε ότι ολοκληρώνεται ό,τι έχετε αρχίσει. Θα ασχοληθείτε επισταμένα με τα οικογενειακά προβλήματα και αυτό είναι πιθανόν να σας αγχώσει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δείτε την προσωπική σχέση σας πιο σοβαρά για να κατασταλάξετε επιτέλους αν θα ακολουθείτε τα θέλω ή τα πρέπει. Δεν γίνεται να αλλάζετε ανάλογα με το τι σας συμφέρει κάθε φορά. Μην επιμένετε στις απόψεις σας, όταν κανείς δεν έχει τη διάθεση να σας καταλάβει.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Οι καθυστερήσεις στις υποθέσεις σας οφείλονται σε πρόσωπα από τον επαγγελματικό σας χώρου που προσπαθούν να σας παραπλανήσουν. Ξεχωρίστε αυτά τα άτομα από τα υπόλοιπα που συμφωνούν με τα σχέδιά σας, για να προχωρήσετε ομαλά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ξεπεράστε τα διλήμματα που ανακόπτουν την ανοδική σας πορεία, αλλάξτε τα δεδομένα στην καθημερινή σας ζωή και προβείτε στις κατάλληλες επαφές. Οι ειδήσεις που θα πάρετε δεν θα είναι όλες απαραίτητα καλές για εσάς και θα σας δυσκολέψουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Χαρείτε τον έρωτά σας και αποφασίστε από κοινού με τον σύντροφό σας να ανανεώσετε την ερωτική σας ζωή και να επισημοποιήσετε τη σχέση σας. Βάλτε χρώμα στη ζωή σας, κάντε από κοινού σχέδια για το μέλλον σας και ελάτε πιο κοντά ο ένας στον άλλον.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...