Πέμπτη, 19 Σεπτεμβρίου, 2024

Αγκαλιά στα φλας η Παπούλια με τον πρώην σύζυγο και την κόρη...

Κοσμικό reunion της Εβελίνας Παπούλια και του Γιώργου Λιάντου...

Η… περίεργη αντίδραση Λιάγκα και Σκορδά για την υπόσχεση του...

Πυροβολούν τη σάτιρα και έναν από τους πιο αγαπητούς...

«Άγιος έρωτας»: Τι λένε οι πρωταγωνιστές λίγο πριν την πρεμιέρα

Την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου 2024, η δραματική σειρά εποχής...

Ιεροκλής Μιχαηλίδης: «Ο Δημήτρης Σταρόβας πάει πολύ καλύτερα, όλες οι λειτουργίες είναι...

Ο Ιεροκλής Μιχαηλίδης κάθισε στον καναπέ της εκπομπής «Πρωινό...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τρίτη 10 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι συζητήσεις που θα γίνουν στον επαγγελματικό σας χώρο θα σας φέρουν αντιμέτωπους με πολλά θέματα. Διάφορα εξωτερικά γεγονότα σας κάνουν από τη μία να είστε δυνατοί, αλλά από την άλλη να φέρεστε εριστικά.

ΤΑΥΡΟΣ: Μη μεταφέρετε προβλήματα στο σπίτι σας, γιατί θα καταστρέψετε μια όμορφη μέρα. Δεν γίνετε και δεν χρειάζεται να κάνετε πίσω σε αποφάσεις που είχατε πάρει και τις είχατε αποδεχτεί. Δεν αποκλείεται να αναθεωρήσετε κάποιες κινήσεις ή αποφάσεις σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακούστε αγαπημένα πρόσωπα τι έχουν να σας πουν και μην παίρνετε αψήφιστα τις συμβουλές τους. Θα μπορέσετε να βρείτε λύσεις ή ακόμα και να προχωρήσετε σε συμφωνίες. Αποφασίστε κάποιες επενδυτικές πράξεις, χωρίς να πάρετε ρίσκα και θα δικαιωθείτε βραχυπρόθεσμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Δείτε προσεκτικά τις λεπτομέρειες σε μια νέα υπόθεση που μπορεί να αναλάβετε. Βελτιωμένη η σημερινή ατμόσφαιρα, ώστε να επηρεαστούν θετικά τα συναισθήματά σας. Οταν το παρακάνετε, να είστε σίγουροι ότι θα φορτιστεί αρνητικά η ατμόσφαιρα.

ΛΕΩΝ: Οργανώστε καλύτερα τις πρωτοβουλίες σας και διδαχθείτε μέσα από παλιά σφάλματα ή παραλείψεις για να δημιουργήσετε το υπόβαθρο μιας σταθερής και διαρκούς ανάπτυξης. Εάν χρειαστεί να αλλάξετε προσανατολισμό, μη διστάσετε να κάνετε κάποια μικρά βήματα για αρχή και προχωρώντας περισσότερα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Τα αιφνίδια έξοδα θα είναι μέσα στο πρόγραμμα, ενώ δεν θα λείψουν και τα εμπόδια στις επιδιώξεις σας. Σε συνδυασμό με τη λογική, μπορείτε να επιδιώξετε το καλύτερο, μια που τα γεγονότα που θα διαδραματιστούν θα είναι έντονα και θα χρειάζονται προσοχή.

ΖΥΓΟΣ: Οι βασικές αλλαγές στη ζωή σας και κυρίως μέσα σας θα συντελεστούν τώρα, με αποτέλεσμα να διαφοροποιηθεί το κλίμα και το ύφος της ζωής σας. Η γενική κατάσταση θα σας ωθεί να αγωνιάτε για το μέλλον σας.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο δυναμισμός σας θα κυμαίνεται σε υψηλά επίπεδα και η ενεργητικότητά σας θα βρίσκεται στο ζενίθ. Εάν βαδίζετε με γνώμονα τη λογική, θα έχετε ωραίες προοπτικές στον οικονομικό σας τομέα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Συμπεριφερθείτε υπεύθυνα στις οικονομικές συναλλαγές σας. Φροντίστε να είστε σταθεροί, γιατί οι απότομες αλλαγές στα επιχειρηματικά σας σχέδια δεν θα βοηθήσουν. Δώστε έμφαση στη δράση, ώστε να μη γίνουν λάθη.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Κρατήστε ουδέτερη στάση σε συζητήσεις που θα γίνουν και θα αφορούν τρίτα πρόσωπα. Αναζητήστε εναλλακτικές διαδρομές για να εκπληρώσετε τους στόχους σας. Διανύετε αλλαγές και ανατροπές στα σχέδιά σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Το σκεπτικό σας θα δρομολογήσει μια διαδικασία συνεννοήσεων, συμφωνιών και συμβιβασμών. Κρατήστε στην άκρη τις δικές σας αντεπιθέσεις και εκφράστε τες πολύ αργότερα. Φροντίστε να εναρμονίσετε τις δραστηριότητές σας με τις επιταγές των καιρών.

ΙΧΘΥΕΣ: Θα είστε απορροφημένοι στις εργασιακές υποχρεώσεις σας, αλλά η σκληρή δουλειά θα σας βοηθήσει να τα καταφέρετε. Παρακολουθήστε την ανταπόκριση των άλλων στις ενέργειες που κάνατε στο πρόσφατο παρελθόν.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ο Γιαννιώτης «χρηματιστής» που «δάγκωσε» από Κατερίνα Λέχου μέχρι Σκλεναρίκοβα!

Γιαννιώτης μεγαλοαπατεώνας καταχράστηκε περιουσίες ύψους περίπου 10.000.000 ευρώ και...

Τα δάκρυα του Ξαρχάκου μπροστά σε πρώην και νυν

Ανάμεσα στη γυναίκα του Ηρώ Σαΐα και την πρώην...

Η Μαρίνα (πρώην κυρία Πατούλη) πούλησε το πατρικό της στην Πεύκη!

Την ώρα που ο Γιώργος Πατούλης περιμένει να κρατήσει...

Τα τελευταία λόγια του Ντίνου Καρύδη που προμήνυαν τον θάνατό του!

«Τελειώνω. Δεν υπάρχει χρόνος πια για τέτοια». Αυτή είναι...

Μάντυ Λάμπου: Επανεμφάνιση μετά από πολλά χρόνια – Δείτε πώς είναι

Η Μάντυ Λάμπου γνώρισε μεγάλη επιτυχία μέσα από τις...

Ο Χρήστος Χολίδης μετά της συζύγου στο κέντρο της Αθήνας

Σχεδόν τρία χρόνια μετράει η σχέση του Χρήστου Χολίδη...

Χριστιάνα Καρνέζη: Από το Δελφινάριο, «ιέρεια» του στιλ στο My Style Rocks

Από τις παραστάσεις του Μάρκου Σεφερλή, στο πλατό του...