Κυριακή, 15 Σεπτεμβρίου, 2024

Η «κοιλάδα των αγίων»: Η εμπειρία στο Γκιόρεμε, την πρώτη ορθόδοξη ...

Μετά τα Φάρασα και το προσκύνημα στα ιερά χώματα...

Η συναυλία στο Ηρώδειο για τα 60 χρόνια προσφοράς του Νικολόπουλου στο...

Σε ένα Ηρώδειο όπου δεν έπεφτε καρφίτσα έλαβε χώρα...

«Tempting Fortune»: Γνωρίστε τους 12 τολμηρούς παίκτες που διψούν για δράση

Το «Tempting Fortune» έρχεται για πρώτη φορά στην Ελλάδα...

«My Style Rocks»: Πρεμιέρα με Bootcamp

Πρεμιέρα για όγδοη σεζόν κάνει το My Style Rocks...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 11 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Από εσάς απαιτούνται ωριμότητα, ρεαλισμός και σχολαστικότητα στις κινήσεις σας. Προωθήστε κοινά σχέδια, γνωρίζοντας πως αυτό απαιτεί θυσίες σε βάρος των όποιων εγωιστικών κινήτρων.

ΤΑΥΡΟΣ: Μην αφήνετε τη λογική να μπαίνει στη σχέση σας και να διαλύει τα όνειρα του συντρόφου σας. Κάντε κινήσεις για να τον βοηθήσετε στα προβλήματά του, χωρίς να περιμένετε να σας το ζητήσει.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μέσα από τις επαγγελματικές σας σχέσεις αναζητήστε την υποστήριξη. Αφήστε τη φαντασία σας ελεύθερη να ταξιδέψει και χαλαρώστε. Προσπαθήστε να επιμείνετε στους στόχους σας με διερευνητικό πνεύμα.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Προτιμήστε να αλλάξετε συμφέροντα, αν οι αξίες σας αντιτίθενται με αυτά. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε άφοβα τις διαπραγματευτικές σας ικανότητες. Διοχετεύστε την ενεργητικότητά σας σε πρωτότυπα επαγγελματικά ανοίγματα.

ΛΕΩΝ: Εάν θέλετε να βρείτε λύσεις σε αυτά που σας απασχολούν, κλειστείτε για λίγο στον εαυτό σας. Κάντε μια προσπάθεια να είστε αγαπητοί στα άτομα του περιβάλλοντός σας. Διατηρώντας τη θετική στάση που έχετε για τη ζωή θα πετύχετε πιο εύκολα.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Ο ευερέθιστος χαρακτήρας σας δεν θα σας βοηθήσει να προωθήσετε τις συνεργασίες σας. Δεν θα σας λείπουν η δύναμη και το θάρρος για να προβείτε σε καινούργια ξεκινήματα. Από τη μία θα έχετε παρανοήσεις και από την άλλη θα αγγίξετε τα όνειρά σας.

ΖΥΓΟΣ: Αισθητή θα είναι η βελτίωση που θα υπάρχει στις σχέσεις σας με τους άλλους. Φροντίστε να κάνετε μεθοδικές και μελετημένες κινήσεις για να προλάβετε απρόοπτα. Προσέξτε κάποια άτομα τι σας λένε και τον τρόπο που τα εκφράζουν προτού ανοιχτείτε μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Φροντίστε να είστε ξεκάθαροι στα λεγόμενά σας, γιατί ο σύντροφός σας δεν αντιλαμβάνεται πλήρως το νόημά τους. Προτείνετε στο ταίρι σας συγκεκριμένα σχέδια και στόχους που μπορούν να βρουν πρακτική εφαρμογή.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ορισμένες ασάφειες του επαγγελματικού χώρου μπορεί να σας κοστίσουν υλικά και ψυχικά. Θα αρχίσετε να είστε πιο κατασταλαγμένοι σχετικά με το τι θέλετε και θα νιώσετε πιο ώριμοι για να ανταποκριθείτε σε αυτά που απαιτούνται για μια υγιή σχέση.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προχωρήστε τα σχέδιά σας κι ας εξακολουθούν να υπάρχουν εντάσεις και αρκετό παρασκήνιο. Δείτε με καθαρό μυαλό τις προοπτικές που έχετε στον συναισθηματικό σας τομέα και μην ακροβατείτε με ελπίδες που κατασκευάζετε, ενώ ξέρετε ότι δεν ευσταθούν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Μη βιαστείτε να δώσετε την καρδιά σας χωρίς να ζυγίσετε κάποια πράγματα που είναι αυτονόητα. Δουλέψτε πάνω στις δύσκολες υποθέσεις σας και προσπαθήστε για ένα καλό τέλος, χωρίς να πιέσετε τρίτους που δεν είναι διατεθειμένοι να σας βοηθήσουν.

ΙΧΘΥΕΣ: Η ανάγκη να προχωρήσετε σε νέα οικονομικά ανοίγματα ίσως δεν είναι η καλύτερη ιδέα για σήμερα. Αναδιοργανωθείτε στον επαγγελματικό σας τομέα, για να διορθώσετε τα τρωτά σας σημεία ή να ανακαλύψετε παρασκήνια που υπάρχουν σε βάρος σας και να τα εξαρθρώσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η… βασίλισσα του ρεμπέτικου «μετακομίζει» στην Αθήνα

Επειτα από συνεχή sold out στη Θεσσαλονίκη και την...

Ο Γιώργος Εμπειρίκος και η Jaclyn Vernet μετά τον πριβέ γάμο τους στην Ανδρο παντρεύονται στη Νέα Υόρκη

Σήμερα, Σάββατο 14 Σεπτεμβρίου, της Υψώσεως του Τίμιου Σταυρού,...

Η Αφροδίτη Λατινοπούλου κινείται νομικά εναντίον του Κυριάκου Βελόπουλου

Σε αγωγή κατά του Κυριάκου Βελόπουλου προχωρά η Αφροδίτη...

Ένοχη για την κακοποίηση του 1,5 ετών αγοριού της γνωστή τραγουδίστρια!

Ένοχη για την κακοποίηση του παιδιού της κρίθηκε από...