Δευτέρα, 23 Σεπτεμβρίου, 2024

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα...

Τα 3+1 beauty trends στο TikTok που θα λατρέψεις αυτήν την περίοδο

Αν και όπως έχω ξαναπεί τα trends του TikTok...

«Grand Hotel»: Ποια είναι η εξαφανισμένη αδερφή του Πέτρου;

Το «Grand Hotel» ανοίγει τις πόρτες του την Δευτέρα...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 23 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αφιερώστε περισσότερο χρόνο στη σχέση σας και τα προβλήματα θα ξεπεραστούν. Αναγνωρίστε στο ταίρι σας την προσπάθεια που κάνει να σας βγάλει από τη δύσκολη θέση που βρίσκεστε.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι αλλαγές στο χώρο σας μικρές ή μεγάλες θα φτιάξουν την ψυχολογία σας. Ο ανταγωνισμός δεν μπορεί να περιμένει, γι’ αυτό δραστηριοποιηθείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεκινήστε δυναμικά τη μέρα σας για να διευθετήσετε κάθε εκκρεμότητα. Αν νιώθετε καταπίεση στο χώρο σας, ζητήστε περισσότερο χώρο.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Εφαρμόστε τις ιδέες σας χωρίς δισταγμό και θα βρείτε ανταπόκριση. Αν πρέπει να πάρετε αποφάσεις και να σκεφτείτε καθαρά, απομονωθείτε.

ΛΕΩΝ: Πολλές φορές τα φαινόμενα απατούν, οπότε μην εμπιστεύεστε τους πάντες. Εάν τα πράγματα δεν πάνε όπως υπολογίζατε, έχετε τα περιθώρια να κάνετε αλλαγές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Κάνοντας πιο συγκεκριμένους τους στόχους σας θα είναι ευκολότερη η οργάνωσή τους. Όσοι ψάχνετε τη δέσμευση αρχίστε να είστε πιο εκδηλωτικοί.

ΖΥΓΟΣ: Μόνο αν μάθετε να συνεργάζεστε με το σύντροφό σας θα βρείτε ισορροπία. Για να ομορφύνετε τη σχέση σας δώστε σημασία σε ότι την κάνει ξεχωριστή.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Γεμίστε αυτοπεποίθηση και τόλμη, γιατί ανοίγονται μπροστά σας πολλοί δρόμοι που μπορούν να κάνουν τις επιθυμίες σας πραγματικότητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Θα είναι πιο εύκολο να κάνετε καινούρια ξεκινήματα, μια που οι ευκαιρίες που θα προκύψουν θα σας προσφέρουν παράλληλα και προσωπική ηρεμία.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ναι μεν θα έχετε λιγότερους προβληματισμούς για τα εργασιακά σας θέματα, αλλά σε συναισθηματικό επίπεδο θα νιώθετε να ταλαντεύεστε αφού δε λέτε να αποκολληθείτε από το παρελθόν.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε σε τάξη τις σκέψεις σας και δείξτε περισσότερη αγωνιστικότητα σε αυτά που σας ενδιαφέρουν. Έχετε την δύναμη να διεκδικήσετε αλλά πριν το κάνετε πρέπει να βρείτε τον σωστό τρόπο.

ΙΧΘΥΣ: Χωρίς να προκαλέσετε εντάσεις πείτε αυτά που θέλετε χωρίς να φοβάστε. Προσέξτε να μη γίνετε η αιτία να δημιουργηθούν παρασκήνιο σε βάρος σας.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Η τρυφερή φιλία του Κούρκουλου jr με τη Σοφιάνα του «Survivor»

Μια τρυφερή φιλία φαίνεται πως έχει αρχίσει να ανθίζει...

Άγριο «κράξιμο» σε Ταμπακάκη για τους γκέι καουμπόηδες

Ακραία ομοφοβικά σχόλια δέχτηκε ο Μιχαήλ Ταμπακάκης με αφορμή...

Στη γειτονιά των αγγέλων ο συνθέτης Αλέξης Παπαδημητρίου!

Την τελευταία του πνοή σε ηλικία 80 ετών άφησε...