Τετάρτη, 25 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε, θα σας...

Μαρίνα Σταυράκη: Η αντίδρασή της όταν ρωτήθηκε για τον πρώην σύζυγό της

Η Μαρίνα Σταυράκη παραχώρησε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής...

Μάγδα Τσέγκου: Ανακοίνωσε τον γάμο της

Η Μάγδα Τσέγκου ήταν καλεσμένη στη βάφτιση της εγγονής...

Εβελίνα Νικόλιζα: Πασίγνωστος τραγουδιστής της έστειλε υβριστικό μήνυμα

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» αναφέρθηκαν στο υβριστικό και άκρως...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 25 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Αφού θα πετυχαίνετε αυτά που θέλετε, θα σας ανοιχτούν νέοι δρόμοι στον επαγγελματικό τομέα. Υιοθετήστε έναν πιο σωστό και δίκαιο τρόπο ιεράρχησης, μετρώντας πρώτα τις επιθυμίες σας, μετά τις φιλοδοξίες σας και ύστερα τα πρόσωπα και τις καταστάσεις.

ΤΑΥΡΟΣ: Εφαρμόστε μια στρατηγική ισορροπίας, για να έχετε υποστήριξη από τα άτομα που σας ξέρουν καλά. Οι συμβιβασμοί που κάνατε και η μετριοπάθεια που δείξατε αρχίζουν να αποδίδουν. Βλέποντας οι άλλοι αυτή τη συμπεριφορά σας, θα σας κάνουν ενδιαφέρουσες προτάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Διευρύνετε τον κύκλο των γνωριμιών σας, χωρίς να χάνετε χρόνο. Αρχίστε αμέσως τις προσπάθειες να βρεθείτε μαζί με ανθρώπους που θα σας κάνουν προτάσεις. Οποια και αν είναι τα όριά σας, τα παραβιάζετε και καταφέρνετε να φτάνετε στους στόχους σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Σκεφτείτε ότι μπορείτε να καταφέρετε πολύ περισσότερα, χωρίς να έχετε ανάγκη τους άλλους για να τα πραγματοποιήσετε. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει πως πρέπει να υπερτιμήσετε τις δυνατότητές σας και να ωθηθείτε στην υπερβολή.

ΛΕΩΝ: Κυνηγήστε με επιμέλεια την ουσία των πραγμάτων στα επαγγελματικά αλλά και στα προσωπικά σας θέματα, χωρίς να κάνετε από μόνοι σας περίπλοκα τα εύκολα και δημιουργήσετε ανατροπές.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Να είστε έτοιμοι να ακούσετε διαφορετικές ιδέες και αντιλήψεις από τα άτομα που σας περιβάλλουν στον προσωπικό και επαγγελματικό σας χώρο και μέσα από αυτές επιλέξτε τις πιο ρεαλιστικές και τις λιγότερο παρακινδυνευμένες.

ΖΥΓΟΣ: Θα γεμίσετε διλήμματα, γι’ αυτό εκεί που καταλαβαίνετε ότι υπερτερείτε προβάλετε την υγιή υπερηφάνεια σας και μην αφήσετε την ισχυρογνωμοσύνη και τον εγωισμό σας να επηρεάσουν κάποιες σημαντικές αποφάσεις που πρέπει να πάρετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Δείξτε τη δύναμη και την ισχύ σας, αλλά μη σηκώσετε πολύ ψηλά τον πήχη στις προσδοκίες σας, που θα σας οδηγήσει σε σπατάλες. Θεωρήστε δεδομένη την αγάπη και την υποστήριξη που θα κληθούν να σας δώσουν όσοι είναι κοντά σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Προτιμήστε να επιλέγετε ό,τι σας παρέχει μεγαλύτερη ασφάλεια και όχι λαμπερές υποσχέσεις. Η συμπαράσταση που θα έχετε από στενούς σας συνεργάτες και φίλους θα παραμερίσει τα εμπόδια στα εργασιακά σας σχέδια και θα σας γεμίσει πρακτικές ιδέες.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Προσπαθήστε στην κάθε σας κίνηση να σκέφτεστε λογικά και συλλογικά. Η συμπόρευση θα είναι η βάση πάνω στην οποία θα χτίσετε τις οικονομικές σας βλέψεις και την αξιοποίηση των συμφερόντων σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Αλλάζουν οι ρυθμοί σας και εμφανίζονται καινούργιες πρωτοβουλίες. Το κλίμα στον εργασιακό σας χώρο θα γίνει περισσότερο απαιτητικό, ανταγωνιστικό και ηλεκτρισμένο, κάτι που θα σας κουράσει και θα εξαντλήσει εν μέρει τον οργανισμό σας.

ΙΧΘΥΣ: Η ενισχυμένη διάθεσή σας για κοινωνική ζωή και νέες επαφές μπορεί να αποδώσει σε πολλά επίπεδα. Ο ερωτισμός σας θα είναι διάχυτος και θα βρίσκει ανταπόδοση, ώστε να αφήσετε ελεύθερο τον εαυτό σας σε καινούργιες συγκινήσεις.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ανδρέας Ευαγγελόπουλος: Ο εθνικός σταρ παντρεύεται το αγόρι του

Επί σχεδόν τρεις δεκαετίες ο Ανδρέας Ευαγγελόπουλος απασχολούσε τις...

Γιώργος Λιάγκας: Ξέσπασε φωτιά στο σπίτι του παρουσιαστή

Ο Γιώργος Λιάγκας κατά τη διάρκεια της εκπομπής του...

Γκάζι αυτοκτονίας από τον Πρώιο του «MasterChef» & της Sirina

Ο επίλογος της οικογενειακής τραγωδίας του 58χρονου πρώην παίκτη...

Εβελίνα Νικόλιζα: Πασίγνωστος τραγουδιστής της έστειλε υβριστικό μήνυμα

Στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού» αναφέρθηκαν στο υβριστικό και άκρως...

Η Ρωσίδα καλλονή που άθελά της «παγίδεψε» τον Αλβανό έμπορο ναρκωτικών «Παουλίν»

Η Ολέσια, ξανθιά δίμετρη Ρωσίδα, έγινε κατά λάθος η...

Οι ψίθυροι γίνονται… φωνές για σχέση του Γκέντσογλου με τη Δαλάκα

Νέο ειδύλλιο στην πόλη; Οι τηλεοπτικές εκπομπές και τα...