Παρασκευή, 27 Σεπτεμβρίου, 2024

Σε μια κλωστή η ζωή της Μαρινέλλας μετά το βαρύ εγκεφαλικό μπροστά...

Με τους εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές της στην Ελλάδα να...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία...

Ξεγύμνωσαν με Τεχνητή Νοημοσύνη Μελέτη και Μαριπόζα – Θύματα και άλλες διάσημες...

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz, καθώς νέα διαδικτυακά...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 27 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιοι λόγοι θα σας διαμορφώσουν μια διαφορετική νοοτροπία στο στιλ και στην αισθητική σας, αλλάζοντας πολλά στην εμφάνισή σας, αρχίζοντας από τώρα. Ενισχύστε την αυτοπεποίθησή σας και προσέχετε τα νεύρα σας, καθώς πολύ συχνά θα υπερβαίνετε τα όριά σας.

ΤΑΥΡΟΣ: Πείτε ευθέως και ειλικρινά αυτό που θέλετε, χωρίς να έχετε ενδοιασμούς. Επιλύστε διάφορα ζητήματα για να μπει το καθετί στη θέση του και να διευθετηθούν καταστάσεις. Οι αλλαγές στην καθημερινότητα θα σας βγουν σε καλό αν δείξετε πραγματικό ενδιαφέρον.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ο σύντροφός σας προσπαθεί να ικανοποιήσει στο έπακρο τις δικές σας ανάγκες. Υπάρχει μια ισορροπία σε γενικές γραμμές μεταξύ σας και μπορεί να διατηρηθεί. Προτού προβείτε σε αλλαγές εξασφαλίστε τις προϋποθέσεις που είναι απαραίτητες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Μια σειρά από περιστατικά θα είναι η αιτία να αποκαλυφθούν κρυφές επιθυμίες. Μην είστε τόσο δύσπιστοι σε αυτά που σας λένε, γιατί καμιά φορά η αλήθεια εκπλήσσει. Αποφύγετε σκέψεις που σας κάνουν ευάλωτους σε υλικές διεκδικήσεις.

ΛΕΩΝ: Τολμήστε μια αλλαγή σε προσωπικό επίπεδο, αφού η ιδέα μιας νέας σχέσης σάς ανεβάζει τη διάθεση. Μοιραστείτε με τους συνεργάτες σας τα νέα δημιουργικά σχέδια που ετοιμάζετε. Μην καταπιέζετε τους γύρω σας, και φανείτε προσγειωμένοι.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Η διπλωματική στάση θα σας βοηθήσει να αναρριχηθείτε επαγγελματικά. Οι έντονες συναισθηματικές καταστάσεις δεν σας επιτρέπουν να δείτε την πραγματικότητα. Αποφύγετε παράλληλες σχέσεις που θα σας προσφέρουν μόνο προβλήματα.

ΖΥΓΟΣ: Εντάσεις θα υπάρξουν στον εργασιακό χώρο εξαιτίας παρασκηνιακών ενεργειών. Μην κουράζεστε να πείσετε για τα σχέδιά σας αν δεν προβλέπονται ηθική και υλική ικανοποίηση. Οι ευθύνες που έχετε αναλάβει σας ωθούν να απομονωθείτε προσωρινά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Αποφύγετε παρορμητικές κινήσεις και συμπεριφορές που θα σας ζημιώσουν. Οι εξελίξεις των γεγονότων δεν θα είναι όπως περιμένατε και ίσως σας απογοητεύσουν. Απ’ το να προβληματίζεστε αδιάκοπα, αφήστε πίσω ό,τι σας κουράζει.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Κάντε σωστή διανομή των υποχρεώσεων με τους συνεργάτες σας. Παρόλο που κάποιες στιγμές θα δυσανασχετήσετε, η τύχη θα σας βοηθήσει να ξεπεράσετε τα εμπόδια που θα παρουσιαστούν και θα σας βοηθήσει στον οικονομικό σας τομέα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μην επιτρέψετε σε τρίτους να επεμβαίνουν στην προσωπική σας ζωή. Εχετε μάθει πλέον να μην αφήνετε εξωτερικούς παράγοντες να λειτουργούν σε βάρος των δικών σας υποθέσεων και είστε αποφασισμένοι να υλοποιήσετε τις σκέψεις σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε αρκετά έντονο αυτόν τον μήνα το αίσθημα της ιδιοκτησίας αλλά και κρίσεις ανασφάλειας. Κρατήστε μια καλύτερη στάση απέναντι στα οικονομικά σας, για να μειώσετε το άγχος σας και να αυξήσετε τα εισοδήματά σας.

ΙΧΘΥΣ: Θα ήταν σωστότερο να ασχοληθείτε περισσότερο με τη συναισθηματική σας ζωή και την κάλυψη των πρακτικών σας αναγκών. Ανακαλύψτε αλήθειες και μπείτε στον κόπο να τις εξερευνήσετε.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Ο Γιάννης Μόρτζος «έφυγε» με τη «μυρωδιά» της Αλίκης!

Δίνοντάς του κουράγιο νύχτα και μέρα για έναν ολόκληρο...

Γιατί η Μαρινέλλα έθεσε τον Μάστορα εκτός της αποψινής συναυλίας της στο Ηρώδειο

H Μαρινέλλα έθεσε εκτός της αποψινής συναυλίας της στο...

Ξεγύμνωσαν με Τεχνητή Νοημοσύνη Μελέτη και Μαριπόζα – Θύματα και άλλες διάσημες Ελληνίδες

Σάλος έχει ξεσπάσει στην ελληνική showbiz, καθώς νέα διαδικτυακά...

Γιάννης Μόρτζος: Έφυγε από τη ζωή ο πολυαγαπημένος ηθοποιός

Βαρύ πένθος στον καλλιτεχνικό χώρο από την απώλεια του...