Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Ευτυχία Μελή: «Στη “Διάφανη αγάπη” υποδύομαι την Κατερίνα»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας αισθηματικής σειράς μυστηρίου...

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, ακοίμητη φρουρός στο πλευρό της μητέρας της, Μαρινέλλας στην...

Την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο...

Θάλεια Ματίκα: Η ηθοποιός στάζει μέλι για τον άντρα της Τάσο Ιορδανίδη

Η Θάλεια Ματίκα, με αφορμή την πρεμιέρα για τον...

Mega τζακ ποτ 18,5 εκατ. ευρώ στο ΤΖΟΚΕΡ – Απόψε στις 22:00...

Στον ρυθμό του ΤΖΟΚΕΡ κινούνται σήμερα τα καταστήματα ΟΠΑΠ όλης της Ελλάδας, καθώς...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Κυριακή 22 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Μπορείτε να υπερασπιστείτε περισσότερο τους στόχους σας και στη συνέχεια να επιλέξετε τις ευκαιρίες που σας έρχονται. Η ορθότερη τοποθέτηση σας στις εξελίξεις και κυρίως στη ζωή θα σας βοηθήσει να προωθήσετε και να αντιμετωπίσετε σωστότερα το εγώ σας, χωρίς όμως, να απομονώνεστε  ή να κλείνεστε στον εαυτό σας. Η υγεία σας θα έχει καλή πορεία, αλλά ενδέχεται οι φοβίες σας να σας κάνουν κατά φαντασία ασθενή. Φροντίστε άμεσα για την ανανέωση της εμφάνισής σας χωρίς απαραίτητα να ακολουθείτε τις τάσεις της μόδας.

ΤΑΥΡΟΣ: Θα υπάρχει αναστάτωση στη συναισθηματική σας ζωή και θα πρέπει να βρείτε τρόπο να διαφυλάξετε τη σχέση σας, ενώ σε αντίθεση στον επαγγελματικό σας τομέα θα σας δοθούν ευκαιρίες για να προωθήσετε την καριέρα σας, αν και στον οικονομικό σας τομέα δε θα υπάρξουν σημαντικές αλλαγές. Οι επαγγελματικές σας υποχρεώσεις δε θα σας επιτρέψουν να διατηρήσετε την ανεμελιά που θα θέλατε και καθώς θα είστε πιο ευάλωτοι, οι ισορροπίες θα είναι εύθραυστες και θα πρέπει να χειριστείτε τις καταστάσεις με επιδεξιότητα και κυρίως διπλωματία.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Οι καθυστερήσεις και τα προβλήματα θα έχουν τον πρώτο ρόλο, κάνοντας το άγχος σας να μεγαλώνει όλο και περισσότερο, ενώ θα έχετε την τάση να υπερβάλετε σε όλα, δείχνοντας στους άλλους έναν εαυτό που δε θα τους αρέσει και πάνω απ’ όλα δε σας αντιπροσωπεύει. Αποφύγετε την υπερβολή στις κινήσεις και στις αντιδράσεις σας, εάν θέλετε οι προοπτικές των σχέσεών σας να είναι αισιόδοξες. Οι δυσκολίες που θα παρουσιαστούν θα αφορούν τη γενική κατάσταση και θα πρέπει να αποφύγετε τις υπερβολές, γιατί θα ήταν λάθος να είστε μαχητικοί ή απόλυτοι με τους συνεργάτες σας και να δημιουργείτε αντιπάθειες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Όσοι από εσάς είστε ήδη δεσμευμένοι, αποφύγετε κρίσεις ζήλιας και αν έχετε να προσάψετε κάτι στο σύντροφό σας, κάντε το με ουσιαστικό διάλογο και όχι με υπονοούμενα, αφού είναι λογικό ότι θα αντιδράσει και ίσως αυτό να μην είναι τόσο ανώδυνο. Μετριάστε τις προσδοκίες σας, για να μη γίνετε θύμα των δικών σας επιθυμιών, αφού η απογοήτευση που θα νιώσετε αν δεν επιτευχθούν θα είναι μεγάλη. Προσεγγίστε το σύντροφό σας με διαφορετικό τρόπο από ότι συνήθως, για να ξαναδείτε τη σχέση σας να αναγεννιέται από τις στάχτες της.

ΛΕΩΝ: Το τοπίο θα σας παρασύρει να πιστεύετε σε ψέματα και απατηλές υποσχέσεις, χάνοντας τον πραγματικό στόχο σας. Θα παρασυρθείτε σε ακραίες καταστάσεις που θα φέρουν εντάσεις στον επαγγελματικό σας χώρο με τους συνεργάτες σας και παράλληλα θα ξεσπάτε στο σύντροφό σας όσοι είστε δεσμευμένοι δημιουργώντας ανυπόστατες σκηνές ζηλοτυπίας. Οι αδέσμευτοι θα κάνετε ότι μπορείτε για να εκνευρίσετε τα οικογενειακά και φιλικά σας πρόσωπα, κάνοντας συζητήσεις που δε θα έχουν να που τίποτα καλό για κανέναν. Θα πρέπει πάση θυσία να κρατηθείτε μακριά από εντάσεις και κάθε είδους πρόκληση, ρίσκο ή κίνδυνο.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Όσοι είστε αδέσμευτοι γίνετε πιο κοινωνικοί, πιο ανοιχτοί σε γνωριμίες και πιο πρόθυμοι να ακολουθήσετε τους φίλους σας στις διακοπές. Κλείστε πληγές του παρελθόντος και κοιτάξτε μπροστά γιατί σας ανοίγονται νέοι δρόμοι στον αισθηματικό σας τομέα που δε θα τους περπατήσετε μόνοι. Θα σας προσφερθεί γόνιμο έδαφος για καινούριες γνωριμίες και κεραυνοβόλους έρωτες που μπορεί να μην έχουν εγγυήσεις για διάρκεια, αλλά σίγουρα θα μείνετε ευχαριστημένοι. Το μόνο που πρέπει να θυμάστε είναι ότι ο έρωτας είναι προσωπική υπόθεση του καθενός και πρέπει να μένει αθέατη και μακριά από αδιάκριτα μάτια.

ΖΥΓΟΣ: Δε θα υπάρχουν εγγυήσεις για τα έσοδά σας, αλλά θα αυτοσχεδιάζετε επιτυχώς, για να αποκτήσετε αργά και σταθερά το χαμένο χρήμα. Οι προσωπικές και φιλικές σας σχέσεις, θα κυλούν σε ήρεμο και ευχάριστο κλίμα, σε αντίθεση με τις επαγγελματικές σας που θα τις διακρίνουν εντάσεις. Βέβαια, δε θα λείπουν οι αντιπαραθέσεις με φιλικά άτομα και ίσως βγει στην επιφάνεια η τάση σας να καταπιέζετε εκείνους που δηλώνουν φίλοι σας, μόνο και μόνο για να κρύψετε την ανασφάλειά σας. Εάν επενδύσετε στις σχέσεις σας μόνο από σκοπιμότητα, ούτε η ανασφάλειά σας θα υποχωρήσει, ούτε κερδισμένοι θα βγείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Οι μάχες που θα δίνετε για τα συμφέροντά σας άφθονες, το ίδιο και οι επιπλοκές, γι’ αυτό χρειάζεται να κάνετε υπομονή. Αρκετές γνωριμίες που θα κάνετε, θα έχουν να σας προσφέρουν πολλά σε επαγγελματικό επίπεδο. Απολαύστε τη βδομάδα που θα έχετε στη διάθεσή σας και ξεχάστε προς το παρόν ρίσκα ή οποιαδήποτε επεκτατική κίνηση έχετε στο μυαλό σας. Σκεφτείτε καλά πριν αποφασίσετε οτιδήποτε και κυρίως πριν ανοίξετε το στόμα σας, γιατί με το να πείτε ευθέως αυτά που εκείνη τη στιγμή πιστεύετε, δεν είναι ο πιο ενδεδειγμένος τρόπος και μπορεί να έχει τα αντίθετα αποτελέσματα από αυτά που περιμένατε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Δραπετεύστε από την καθημερινότητα και ξεφύγετε απ’ ότι σας πιέζει και σας αγχώνει. Βάλτε νέα πρόσωπα στη ζωή σας, ώστε οι αδέσμευτοι να βρείτε το ταίρι σας, ενώ οι δεσμευμένοι να αποκτήσετε καινούριους και καλούς φίλους. Θα υπάρξει ισορροπία και σταθεροποίηση των σχεδίων σας, αλλά θα πρέπει να συνειδητοποιήσετε τη σημαντικότητα του να αναδιοργανωθείτε και να ξεκαθαρίσετε τις υποθέσεις σας. Γίνετε πιο συνετοί στις κινήσεις σας και ασκήστε μεγαλύτερο αυτοέλεγχο, για να αναπτύξετε τον εσωτερικό σας κόσμο, να βγάλετε στην επιφάνεια τα ταλέντα σας και να γίνετε πιο πνευματώδεις για το δικό σας καλό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Το ένστικτό σας κα μόνο μπορεί να σας βοηθήσει να αξιοποιήσετε σωστά τη γοητεία σας. Άτομα με πείρα στα οικονομικά μπορούν να σας φανούν χρήσιμοι, ειδικά αν τους συμβουλευτείτε. Εκτονώστε με θετικό τρόπο τη δυναμικότητά σας και τα αποτελέσματα θα σας ικανοποιήσουν απόλυτα. Υποστηρίξτε με επιχειρήματα τις αποφάσεις για βελτίωση ή ανανέωση. Μην αφήσετε τη φαντασία σας να οργιάζει και σας παρασύρει μακριά από την πεπατημένη οδό που πρέπει να ακολουθήσετε. Ότι υπάρχει ήδη και σας παρέχει ασφάλεια μη βιαστείτε να το διαλύσετε.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Ένα δώρο που θα έχετε για αυτό το μήνα θα σας χαροποιήσει ιδιαίτερα, καθώς θα αφορά την αναβάθμιση των οικονομικών σας. η σύνεση και η επιφυλακτικότητα απέναντι σε άτομα που δε γνωρίζετε καλά, θα παίξουν το ρόλο του φύλακά σας, ώστε να προχωρήσετε παρακάτω χωρίς απώλειες. Θα πετύχετε κάποιες νέες στρατηγικές στον εργασιακό χώρο, όμως, οι συνθήκες θα σας ωθήσουν σε αναπροσαρμογές. Όσο και να φωνάζετε ή να δηλώνετε ότι είστε ανεξάρτητοι και δε θέλετε επίσημες δεσμεύσεις, η συντροφικότητα σας είναι απαραίτητη. Αφήστε λοιπόν κατά μέρος τους «ηρωισμούς» και αρχίστε να κοιτάτε γύρω σας.

ΙΧΘΥΣ: Είναι η κατάλληλη στιγμή να κάνετε ένα βήμα μπροστά και να βάλετε τα θεμέλια μιας νέας σχέσης. Έρωτας δε σημαίνει καλοπέραση ή παροδικές απολαύσεις και μάλλον είστε από τους πρώτους που το γνωρίζουν πολύ καλά, οπότε αν δε θέλετε να μείνετε στο τέλος μόνοι σας, αρχίστε να εγκαταλείπετε αυτήν την τακτική. Ανοίξτε την καρδιά σας και υποδεχθείτε θερμά το πρόσωπο που θα γίνει σύντροφος της ζωής σας. Κάντε όνειρα μαζί με αυτόν και θα διαπιστώσετε πως ακόμα και τα πιο δύσκολα εμπόδια θα σας φαίνονται παιχνιδάκι αν τα αντιμετωπίζετε μαζί.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Μουσικά Σχήματα 2024-2025 – Νυχτερινή Διασκέδαση στην Αθήνα

Ο χειμώνας του 2024-2025 πλησιάζει, και η νυχτερινή Αθήνα...

Ο XXL εφιάλτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου

H μάχη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να χάσει κιλά...

Το ατύχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη με… ποδήλατο που δεν έμαθε κανείς

Τι (sport) κοινό έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο...