Δευτέρα, 30 Σεπτεμβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

ΚΡΙΟΣ: Οι προσπάθειες που καταβάλετε για να εξελιχθούν τα...

Ευτυχία Μελή: «Στη “Διάφανη αγάπη” υποδύομαι την Κατερίνα»

Λίγο πριν την πρεμιέρα της νέας αισθηματικής σειράς μυστηρίου...

Η Τζωρτίνα Σερπιέρη, ακοίμητη φρουρός στο πλευρό της μητέρας της, Μαρινέλλας στην...

Την ώρα που τα βλέμματα όλων είναι στραμμένα στο...

Θάλεια Ματίκα: Η ηθοποιός στάζει μέλι για τον άντρα της Τάσο Ιορδανίδη

Η Θάλεια Ματίκα, με αφορμή την πρεμιέρα για τον...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 30 Σεπτεμβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Οι προσπάθειες που καταβάλετε για να εξελιχθούν τα πράγματα όπως θέλετε δεν είναι πάντα αρκετές, γιατί δεν γίνεται πάντα να είναι όλα ελεγχόμενα.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπάρχει η πιθανότητα ορισμένοι από τους συνεργάτες σας να σας δουν ως ανταγωνιστές και να αλλάξουν τρόπο συμπεριφοράς απέναντί σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Φροντίστε να μην προκαλέσετε τους συνεργάτες σας, γιατί θα τους επιβεβαιώσετε τη λανθασμένη εντύπωση που έχουν και δεν σας συμφέρει να τους χάσετε από το πλευρό σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Βρείτε εναλλακτικούς τρόπους για να βελτιώσετε, να ανανεώσετε ή να αναθερμάνετε σχέσεις που έχουν υποστεί φθορά και δεν θέλετε να τις χάσετε.

ΛΕΩΝ: Μην προσπαθείτε να πείσετε τα οικογενειακά σας πρόσωπα ότι είστε καλά αν ανησυχούν που κουράζεστε, γιατί από τις υπερπροσπάθειες που θα κάνετε θα μειώσετε τις αντοχές σας πραγματικά.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Λίγες και μικρές κινήσεις αρκούν για να δείξετε τη λάμψη που κρύβετε μέσα σας, όπως και τα αποθέματα ενέργειας που φυλάτε για ώρα ανάγκης.

ΖΥΓΟΣ: Το πλανητικό σκηνικό επιβάλλει μερικές αναγκαίες αλλαγές στον εργασιακό σας χώρο και θα χρειαστεί να δείξετε προσαρμοστικότητα, καθώς οι διαθέσεις των συνεργατών σας θα ποικίλλουν.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Η προοπτική απόκτησης νέων εισοδημάτων είναι πιθανή, αρκεί να φροντίσετε να είστε μεθοδικοί στις κινήσεις σας και να λειτουργείτε με γνώμονα τη λογική.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Τα γεγονότα που θα συμβούν θα είναι πολύ σημαντικά για τη συναισθηματική σας πορεία, αλλάζοντας τον τρόπο που αντιμετωπίζατε μέχρι τώρα τα πράγματα.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Θα νιώσετε έντονα την ανάγκη να δείξετε περισσότερο σεβασμό στις επιθυμίες σας και στην ικανοποίησή τους, αλλά και σε όσους θα βρίσκονται γύρω σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Πλέον είστε έτοιμοι να δώσετε τέλος σε σχέσεις που συντηρούσατε από ανασφάλεια και μόνο, να κερδίσετε την αυτοεκτίμησή σας και να απαλλαγείτε από πιέσεις που υπομένατε τόσο καιρό.

ΙΧΘΥΣ: Πιο εξωστρεφείς και πιο χαρούμενοι, θα αρχίσετε να δείχνετε με την παρουσία σας ότι είστε διαθέσιμοι για κάτι καινούργιο, που θα σας κάνει να νιώθετε πλήρεις και ευτυχισμένοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Μουσικά Σχήματα 2024-2025 – Νυχτερινή Διασκέδαση στην Αθήνα

Ο χειμώνας του 2024-2025 πλησιάζει, και η νυχτερινή Αθήνα...

Ο XXL εφιάλτης του Γρηγόρη Αρναούτογλου

H μάχη του Γρηγόρη Αρναούτογλου για να χάσει κιλά...

Το ατύχημα του Κυριάκου Μητσοτάκη με… ποδήλατο που δεν έμαθε κανείς

Τι (sport) κοινό έχουν ο Κυριάκος Μητσοτάκης και ο...