Τετάρτη, 2 Οκτωβρίου, 2024

Χάρης Ακριτίδης: «Είμαι του “πατρίς, θρησκεία, οικογένεια”»

Ο Χάρης Ακριτίδης παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή «Το...

Ολοκληρώνεται το παζλ των μουσικών σχημάτων στη νυχτερινή Αθήνα

Μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ του χάρτη...

Κατακεραύνωσε τον πατέρα του στην κατάθεσή του ο τρίτος γιος του ισοβίτη...

Γροθιά στο στομάχι δίνουν όσα αποκαλύπτονται μέσα από τις...

Ο Μπάρτζης του «Survivor» και η Όλγα Ντάλλα από το «GNTM»...

Ενα φρέσκο ειδύλλιο έχει αρχίσει ν’ ανθίζει στην εγχώρια...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Τετάρτη 02 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε αλλαγές στον προσωπικό σας χώρο για να νιώσετε ανανεωμένοι. Ξεχωρίστε τους καλούς σας φίλους από τους υπόλοιπους, από τους οποίους πρέπει να κρατήσετε αποστάσεις. Αναπληρώστε τις γνώσεις που σας λείπουν και δεν θα βγείτε χαμένοι.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε σε θέματα συναισθηματικής φύσης να μην ξεπερνάτε τα όριά σας. Οσες διαφορές κι αν έχετε με τον σύντροφό σας, μπορείτε να επικοινωνήσετε και να βρείτε λύσεις. Κάντε εσείς την πρώτη κίνηση για να αποκαταστήσετε τη σχέση σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Αξίζει να προσπαθήσετε να αφήσετε πίσω τις κακές συνήθειες του παρελθόντος. Μην περιμένετε να νιώσετε εξαντλημένοι για να ενδιαφερθείτε σοβαρά για την υγεία σας. Αν φτάσετε στα όριά σας, δεν θα είστε τόσο καλοί με τα άτομα που σας ενοχλούν.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Διατηρήστε τον αυτοέλεγχό σας και βγάλτε από το μυαλό σας στιγμές που σας θυμίζουν το παρελθόν ή τα απομεινάρια μιας παλιάς σχέσης σας. Μην αφήνετε τη δουλειά να σας απορροφάει εις βάρος της διασκέδασής σας και των αισθηματικών σας.

ΛΕΩΝ: Διεκδικήστε ό,τι σας ανήκει και προσηλωθείτε το επόμενο διάστημα στα θέματα της καριέρας σας. Διευρύνετε τον κύκλο σας, καθώς οι σωστές διασυνδέσεις παίζουν σπουδαίο ρόλο και διαφημίστε την ποιότητα που προσφέρετε στη δουλειά σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιστρατεύστε όλη σας την εφευρετικότητα για να ξεφύγετε από τις πιέσεις που σας ασκούν κάποιοι συνεργάτες σας, γιατί βασικός στόχος σας είναι να κάνετε την εργασία σας πιο αποδοτική. Να είστε προσεκτικοί στο πώς χειρίζεστε τον λόγο.

ΖΥΓΟΣ: Το στενό περιβάλλον σας σάς παροτρύνει να αναπτύξετε τα σχέδιά σας. Δώστε σημασία στις λεπτομέρειες που θα σας υποδείξουν με τι ακριβώς πρέπει να καταπιαστείτε. Επενδύστε καλύτερα τον χρόνο σας για να έχετε ένα ασφαλέστερο επαγγελματικό μέλλον.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Σε μια επαγγελματική συζήτηση φροντίστε να διατηρήσετε τον έλεγχο των καταστάσεων. Οι συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να εκπληρώσετε και τα πιο τρελά σας όνειρα. Αντί να φοβάστε να εκφράσετε τα συναισθήματά σας, δοκιμάστε να τα παραδεχτείτε.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αποφύγετε με κάθε τρόπο να δώσετε τροφή για σχόλια σε κακόβουλους ανθρώπους. Φροντίστε να έχετε εναλλακτικές λύσεις και μην υποτιμάτε πρόσωπα και καταστάσεις. Αποφορτίστε το μυαλό σας από σκέψεις που δεν σας οδηγούν πουθενά.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Για να έχετε μια ήσυχη και τακτοποιημένη ζωή, πρέπει να διαφυλάξτε τις ισορροπίες. Προφυλάξτε τη σχέση σας από κακοτοπιές και κακοπροαίρετα άτομα. Προτιμήστε να μην ανοίξετε συζήτηση, αν δεν μπορείτε να κατανοήσετε τον σύντροφό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα κερδίσετε πολλά διαμορφώνοντας στην εργασία σας ένα κλίμα αφοσίωσης. Πρέπει να κάνετε έξυπνους συνδυασμούς για να κρατήσετε τις ισορροπίες. Η καθημερινότητά σας είναι σας αγώνας δρόμου, αλλά μην ξεχνάτε ότι έχετε και προσωπική ζωή.

ΙΧΘΥΕΣ: Δύσκολα θα μπορέσετε να κρατήσετε τις ισορροπίες, αν μιλάτε χωρίς να σκέφτεστε. Η επαγγελματική σας καταξίωση έχει βάλει τη σχέση σας σε δεύτερη μοίρα. Αν δεν έχετε κανονίσει τίποτα γι’ απόψε, καλέστε στο σπίτι σας φίλους και αγαπημένα πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Πάνος Μιχαλόπουλος: Δείτε βίντεο από την Κυριακάτικη βόλτα του 75χρονου ηθοποιού στη Ραφήνα

Ο Πάνος Μιχαλόπουλος έχει αποτραβηχτεί τα τελευταία χρόνια από...

Όσα έγιναν στο γαμήλιο πάρτι της Θεοδώρας στα ιστορικά «Αστέρια»!

Οι κυρίες πέταξαν τα ακριβά τους γοβάκια, οι κύριοι...

Στο Island της Αθηναϊκής Ριβιέρας η Παπαδάκη μετά τη σύλληψή της για αρπαγή ανηλίκων

Σε ένα από τα γνωστότερα παραλιακά νυχτερινά κέντρα διασκέδασε...