Σάββατο, 5 Οκτωβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 05 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά...

Πρώτη επίσημη αποστολή για Κέιτ μετά τον «εφιάλτη»

Ρίγη συγκίνησης σκόρπισε η μελλοντική βασίλισσα της Βρετανίας, πριγκίπισσα...

«Χασάπης» αδέσποτων με… παρελθόν

Παλιός γνώριμος των αστυνομικών Αρχών είναι ο 31χρονος serial...

Ο σύζυγος της υποψήφιας προέδρου των ΗΠΑ Κάμαλα Χάρις είχε χτυπήσει σε...

Ο σύζυγος της Κάμαλα Χάρις, Ντάγκλας Εμχοφ, που σε...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 05 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Εάν είστε σίγουροι ότι κάτι δεν πάει καλά με τον σύντροφό σας, μπορείτε να το ελέγξετε. Προσέξτε τις κινήσεις και τα λόγια σας, τώρα που ο σύντροφός σας είναι ευαίσθητος. Κατακτήστε το περιβάλλον σας με τη γοητεία σας και κερδίστε όσα αξίζετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Για να είστε πιο ήρεμοι, φροντίστε να καλύψετε τις συναισθηματικές σας ανάγκες. Η άσχημη ψυχολογική σας διάθεση δεν θα σας βοηθήσει να πετύχετε αυτά που επιθυμείτε. Για να γλιτώσετε τα παραπάνω προβλήματα προσπαθήστε να είστε περισσότερο διπλωμάτες.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ξεπεράστε όσα συμπλέγματα σας κρατούν αιχμάλωτους στο παρελθόν. Για να πετύχετε αυτά που θέλετε δεν πρέπει να παρουσιάζετε τις απόψεις με τρόπο εγωιστικό. Η επιτυχία απαιτεί δράση, φαντασία και μείωση της αναποφασιστικότητας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Ζητήστε τη στήριξη και τη βοήθεια των άλλων με ευγένεια και θα δείτε ότι θα σας την παρέχουν. Προγραμματίστε τις ενέργειές σας, γιατί όλα θα εξαρτηθούν από τις προσπάθειές σας. Αξιολογήστε τις καταστάσεις που υπάρχουν πριν ξεκινήσετε καινούργιες περιπέτειες.

ΛΕΩΝ: Δείξτε προσοχή σε νομικές λεπτομέρειες που μπορούν να σας δημιουργήσουν προβλήματα. Με ψυχραιμία θα δείτε καθαρά τα γεγονότα και θα τα στρέψετε προς το συμφέρον σας. Για να πετύχετε όσα δεν μπορείτε, υιοθετήστε νέες μεθόδους εργασίας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Προσεγγίστε αυτούς που σας ενδιαφέρουν για να τους εντυπωσιάσετε και να τους κερδίσετε. Δώστε μεγαλύτερη προσοχή και σημασία στις προσωπικές σας σχέσεις. Μην προσπαθείτε να ανακαλύψετε τι μπορεί να κρύβουν κάποιοι, γιατί υπάρχει ο φόβος των παρεξηγήσεων.

ΖΥΓΟΣ: Οι εκπλήξεις που θα έχετε από τον σύντροφό σας θα σας φέρουν πιο κοντά. Ασχοληθείτε με δημιουργικές καλλιτεχνικές δραστηριότητες, για να δώσετε νόημα στη ζωή σας. Δείξτε στους γύρω σας ότι εκτιμάτε και αυτούς και τις πράξεις τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Πριν αρχίσετε μια διαφορετική απασχόληση διαπιστώστε αν σας ταιριάζει και αν καλύπτει τις ανάγκες σας. Εάν η συμπεριφορά κάποιων σας μπερδεύει ζητήστε τους εξηγήσεις. Μη χάνετε τον χρόνο σας και την ουσία των πραγμάτων ονειροπολώντας ασταμάτητα.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Χρησιμοποιήστε τη βοήθεια των συγγενικών σας προσώπων, εάν αντιμετωπίζετε οικονομικά προβλήματα. Συγκρατήστε τον εκνευρισμό σας και μη θυμώνετε με όσους δεν σας φταίνε. Γίνετε πιο συνεργάσιμοι με τους ανωτέρους σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Στις εντάσεις που θα υπάρξουν με τα άτομα του εργασιακού σας χώρου δε χρειάζεται να δώσετε σημασία αλλά ούτε και συνέχεια. Μην παίρνετε πρωτοβουλίες που δεν μπορείτε να τις διεκπεραιώσετε ή αφήνετε τις εντάσεις να σας καταβάλλουν

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Βάλτε το μυαλό σας να δουλέψει έξυπνα και χρησιμοποιώντας τη δύναμη και την ενέργειά σας διεκδικήστε περισσότερα και ζητήστε τα καλύτερα για το μέλλον σας. Οι λύσεις που θα προτείνετε στους συνεργάτες σας θα είναι ευπρόσδεκτες.

ΙΧΘΥΣ: Απολαύστε τη ζωή και ό,τι σας δίνει κάθε μέρα, ειδικά στον συναισθηματικό σας τομέα. Ενισχύστε την ψυχολογία σας, ώστε η αυτοπεποίθησή σας να σας στηρίξει και να σας φέρει εσωτερική ικανοποίηση και ευχαρίστηση για ό,τι συμβαίνει.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Ηρώδου Αττικού & απιστίας γωνία – Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών

Ένα... ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και...

Η Αντζελίνα Τζολί παρουσίασε και… επίσημα τον νέο σύντροφό της

Σταμάτησε να κρύβεται η Αντζελίνα Τζολί και παρουσίασε «επισήμως»...

Απλήρωτοι εργαζόμενοι στο Open που συνεργάστηκαν πέρυσι με την εταιρία του Κοκλώνη

Μέσα σε εποχές μεγάλης ακρίβειας κάποιοι εργαζόμενοι στο Open...

Ολοκληρώνεται το παζλ των μουσικών σχημάτων στη νυχτερινή Αθήνα

Μπαίνουν και τα τελευταία κομμάτια στο... παζλ του χάρτη...

Κλαούντια Ζαΐμη: Από τις ταινίες του Σειρηνάκη, στο «Power of love»

Αποκαλύψεις-φωτιά και με φωτογραφικά πειστήρια για το «ροζ» παρελθόν...

Η πρωταγωνίστρια στον ξυλοδαρμό της 14χρονης στη Γλυφάδα ποζάρει με περίστροφο μέσα στο σχολείο της

Απίστευτες σκηνές και περιστατικά που μοιάζουν βγαλμένα από την...

Ανανεωμένη εμφάνιση της Μαυρίδου μετά τους τίτλους τέλους στον γάμο της με τον Λάλο

Η Ελενα Μαυρίδου έκανε την πρώτη της κοσμική εμφάνιση...