Δευτέρα, 7 Οκτωβρίου, 2024

Μαρία Εκμεκτσίογλου: Γευστικό tour με… άρωμα Μικράς Ασίας

Πολύχρωμες εικόνες, υπέροχες γεύσεις και μεθυστικά αρώματα συνέθεσαν το...

Προς την έξοδο από τον Σκάι ο Ατζούν

Πετάνε τον Τούρκο τηλεοπτικό παραγωγό Ατζούν Ιλιτζαλί, το 2025,...

Η Αντωνά παραδέχτηκε ότι θα συμμετείχε στην εκπομπή του Λιάγκα

Η Μαρία Αντωνά στην εκπομπή του Γιώργου Λιάγκα; Η...

Άννα Βίσση: «Από αγάπη υπερβολική» ξέχασε τη Μαρινέλλα!

Και τι δεν είδαμε και τι (δεν) ακούσαμε στη...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Δευτέρα 07 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάντε τα ψώνια σας με σύνεση και μην ξοδέψετε περισσότερα από όσα αντέχει η τσέπη σας. Μια βόλτα με αγαπημένα πρόσωπα θα σας βοηθήσει να ξεχαστείτε και να χαλαρώσετε.

ΤΑΥΡΟΣ: Υπολογίζοντας κάθε λεπτομέρεια θα πραγματοποιήσετε τους στόχους σας. Αν βλέπετε ότι τα άτομα που σας περιβάλλουν δεν είναι τόσο πρόθυμα να βοηθήσουν, μην πιέζετε καταστάσεις.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Δείχνοντας πνεύμα συνεργασίας θα ξεπεράσετε προβλήματα σε σχέσεις και συνεργασίες. Για να μην αφήσετε το περιθώριο να σας πληγώσουν, καλύτερα να μην έχετε μεγάλες προσδοκίες.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο εύκολα είναι τα όμορφα λόγια τόσο εύκολα μπορούν να σας απογοητεύσουν. Μην έχετε ενοχική διάθεση, επειδή θέλετε να κάνετε ένα διάλειμμα και να χαλαρώσετε.

ΛΕΩΝ: Βελτιώνεται η εικόνα που βγάζετε προς τα έξω, γεγονός που θα σας καταξιώσει ιεραρχικά στον επαγγελματικό χώρο. Παράλληλα θα τονωθεί η αυτοπεποίθησή σας σε όλους τους τομείς.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Θα είστε αρκετά δυναμικοί για να βάλετε σε τάξη τα θέματά σας. Μάθετε να αποδέχεστε τον χαρακτήρα των άλλων, όπως και εκείνοι αποδέχονται εσάς, χωρίς να σας ζητούν να αλλάξετε.

ΖΥΓΟΣ: Σήμερα θα είστε ιδιαίτερα ενεργητικοί, ευδιάθετοι και δημιουργικοί με ό,τι καταπιαστείτε, ενώ θα καταφέρετε να γίνετε το επίκεντρο σε όποιον χώρο κι αν επιλέξετε να βρεθείτε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Στον εργασιακό σας τομέα θα υπάρχει γενικά σταθερότητα, γεγονός που θα σας βοηθήσει να περάσετε πιο εύκολα τις θέσεις σας και να σταθεροποιήσετε την επιτυχία σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Πρέπει να μάθετε να ανοίγετε τους ορίζοντές σας και να βλέπετε και λίγο πιο πέρα, αν θέλετε να υπάρξει σύντομα αποκατάσταση των σχέσεών σας που έχουν διαταραχθεί.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Ο έρωτας θα σας χτυπήσει την πόρτα κι αν δεν θέλετε να τον χάσετε, μην αφεθείτε στη δίνη των εξελίξεων της καριέρας σας, αλλά αφιερώστε περισσότερο χρόνο στον εαυτό σας.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Θα έχετε την ενέργεια που απαιτείται για να τα βγάλετε πέρα με τις αυξημένες υποχρεώσεις σας αλλά και το βαρύ πρόγραμμα που έχετε, λόγω των πολλών πραγμάτων που έχετε αναλάβει.

ΙΧΘΥΕΣ: Οι επαγγελματικές σχέσεις σας βρίσκονται σε πολύ καλό δρόμο, αλλά εσείς εξακολουθείτε να συντηρείτε ένα αίσθημα δυσπιστίας που έχει προκύψει από κοντινά σας πρόσωπα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Οι υψηλές αμοιβές των star ηθοποιών και η κόντρα των καναλιών με την εταιρία παραγωγής του Καραγιάννη

Σταρ ηθοποιοί εναντίον καναλιών και κανάλια εναντίον παραγωγών. Πόλεμος...

Η βίλα του Σατανά: Έπαυλη «φάντασμα» στη Βραυρώνα με κρεμασμένα φέρετρα και λιωμένα κεριά

Βίλα-φάντασμα, που εγκαταλείφθηκε στη φθορά του χρόνου, αφέθηκε στα...

Όλγα Τρέμη: Τέλος και το τρίτο στεφάνι της «σιδηράς κυρίας» της TV!

Επειτα από δώδεκα χρόνια κοινής πορείας και γάμου η...

Ηρώδου Αττικού & απιστίας γωνία – Το παράνομο ζευγάρι πολιτικών

Ένα... ιδιόμορφο (και γράφουμε «ιδιόμορφο» μια και γνωρίζουμε και...