Παρασκευή, 11 Οκτωβρίου, 2024

Comeback στη μεγάλη οθόνη για Στικούδη

Μπορεί τα τελευταία χρόνια να την απολαμβάνουμε περισσότερο ως...

Χριστόδουλος Στυλιανού: «Δεν με ψάχνουν παπαράτσι στον δρόμο»

Ο Χριστόδουλος Στυλιανού παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Καλύτερα...

Η Κέλλυ Κελεκίδου για τις φήμες χωρισμού: «Αν έχω κάτι να πω,...

Η Κέλλυ Κελεκίδου παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Buongiorno....

Τζόρτζ Μπάλντοκ: Nεκρός από πνιγμό, λέει η ιατροδικαστής

Μαρτυρικό θάνατο από «πνιγμό εντός ύδατος» βρήκε ο ποδοσφαιριστής...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 11 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Θα βγει στην επιφάνεια όλο το άγχος σας και θα επικρατούν η ένταση και η γκρίνια, καθώς οι γύρω σας θα είναι αδιάλλακτοι στις απόψεις τους. Μπορείτε όμως να βελτιώσετε το κλίμα στην προσωπική σας ζωή, αν αυτό που επικρατεί δεν είναι θετικό.

ΤΑΥΡΟΣ: Προσπαθήστε με διάφορους τρόπους να ανανεώσετε τη σχέση σας με τον σύντροφό σας. Αν βάλετε φρένο στα νεύρα σας, δεν θα υπάρξουν δυσάρεστες ανατροπές. Για να φτάσετε σε σωστά συμπεράσματα απαιτείται να εξετάστε σωστά τα γεγονότα.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Μην αναλώνεστε σε συζητήσεις που ξέρετε από την αρχή ότι δεν θα οδηγήσουν πουθενά. Κάθε απόπειρα διαλόγου θα πέσει στο κενό, οπότε αφήστε το για αργότερα. Είναι αναγκαίες κάποιες ριζικές αλλαγές στον οικογενειακό χώρο για να προχωρήσετε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Οσο δύσκολο κι αν σας είναι, πρέπει να κρύψετε τα αρνητικά συναισθήματα που τρέφετε για κάποια πρόσωπα που σας περιβάλλουν. Πριν αρχίσετε την επίθεση, σκεφτείτε πως ίσως φταίτε κι εσείς που κάποιοι απομακρύνονται από κοντά σας.

ΛΕΩΝ: Μπορείτε να δώσετε προτεραιότητα στα οικονομικά θέματα, αλλά μην αφήσετε να σας κανονίζουν τη ζωή. Ατυχείς συγκυρίες θα προκαλέσουν αναστάτωση στην ερωτική σας ζωή. Θα είστε αρκετά σπάταλοι για τους άλλους, όχι όμως και για τον εαυτό σας.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Οι αναβολές σε συμφωνίες ή συναντήσεις θα σας προκαλέσουν εκνευρισμό. Προτιμήστε να βρεθείτε μόνο με ανθρώπους που σας φτιάχνουν τη διάθεση. Δεν υπάρχει κανένας λόγος να ανησυχείτε για πρόσωπα ή καταστάσεις που δεν είναι σημαντικά.

ΖΥΓΟΣ: Με υπομονή και επιμονή μπορείτε να καταφέρετε πολλά περισσότερα. Ανάλογα με την περίσταση, προχωρήστε στις κατάλληλες διεκδικήσεις ή υποχωρήσεις. Ακόμα κι αν κάποιοι σας χρωστούν χρήματα, αποφύγετε να έρθετε τώρα σε ρήξη μαζί τους.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Ο εκνευρισμός σας θα είναι έντονος και θα ευθύνονται άλλοι γι’ αυτό. Οι αλήθειες που πρόκειται να μάθετε ίσως δεν θα σας αρέσουν και τόσο. Αρχίστε να δείχνετε στα αγαπημένα σας πρόσωπα τα συναισθήματα που συνήθως κρύβετε μέσα σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ο αρνητισμός που σας διακατέχει τον τελευταίο καιρό έχει ως αποτέλεσμα να χάνει τη ζωντάνια του και το κέφι του ο σύντροφός σας. Αν συνεχίσετε να φέρεστε απότομα, θα βάλετε δυναμίτη στη σχέση σας και μπορεί να καταστρέψετε ό,τι χτίζατε.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Μη τα βάζετε με άτομα που δεν φταίνε σε τίποτα. Βρείτε νέες ισορροπίες ανάμεσα στις ευκαιρίες για δημιουργία και στα εμπόδια. Ο καινούργιος κύκλος που θα ανοίξει θα σας κάνει πιο δυνατούς και θα σας προετοιμάσει για μεγάλες επιτυχίες.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Προβάλετε τη δουλειά και τις ικανότητές σας, ενώ παράλληλα αποδεχθείτε προσκλήσεις από φίλους και συνεργάτες για εξόδους σε εκδηλώσεις. Επειδή η συμπεριφορά σας ενοχλεί κάποιους, προσπαθήστε να μη δώσετε λαβές για σχόλια.

ΙΧΘΥΕΣ: Ξανακερδίστε τον έλεγχο με μικρά και προσεκτικά βήματα, ώστε να έχετε καλύτερη θεώρηση της πραγματικότητας τόσο στον επαγγελματικό όσο και στον κοινωνικό τομέα. Σε ό,τι αφορά τις σχέσεις σας, αρκετές φορές μπορεί να νιώσετε διχασμένοι.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

«Σβήνει» η Καίτη Γκρέυ

Ενα εγκεφαλικό επεισόδιο, αφυδάτωση, χαμηλό αιματοκρίτη καθώς και μια...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Επιστρέφει ο εφιάλτης για την Παλιοσπύρου

Πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που της κατέστρεψε...

Ο εφοπλιστής δρ Γιάννης Κούστας και η σύζυγός του υποδέχτηκαν τον μικρό JJC!

«Welcome, JJC» έγραψαν στον προσωπικό τους λογαριασμό στο Instagram...

Έφυγε από τη ζωή ο Λευτέρης Παπαμιχαήλ

Θλίψη έπεσε στον καλλιτεχνικό χώρο μετά από την είδηση...

Λεσβία θαυμάστρια έχει κάνει κόλαση τη ζωή της Βόντος

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η...

O Παύλος Γερουλάνος «φύλακας άγγελος» της Σούλης Σαμπάχ!

Μπορεί ο Παύλος Γερουλάνος ως υποψήφιος πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ...