Σάββατο, 12 Οκτωβρίου, 2024

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες εντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που...

Η Μενεγάκη βγάζει τα ροζ έπειτα από 19 χρόνια

Τέλος η Ελένη Μενεγάκη από την ετήσια καμπάνια γνωστής...

Ο οίκος Tranoulis μοίρασε «κουφέτα» στο Ζάππειο

Το Ζάππειο γέμισε νύφες (!) και... αρχαίες Ελληνίδες με...

Αποκαλύψεις από τον τραγουδιστή του συγκροτήματος Sum 41 Ντέρικ Γουίμπλι για την...

Πάρτι με κοκαΐνη, «κουτουπώματα» και fake όργιο για να...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για το Σάββατο 12 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Κάποιες εντάσεις που θα υπάρχουν εξαιτίας μυστικών που κρατούσατε θα ξεπεραστούν εύκολα, αφού η σωστή επικοινωνία που θα υπάρχει μεταξύ σας θα τις βάζει στην άκρη. Για να νιώσετε και πάλι πλήρεις, κάντε ανακατατάξεις σε ό,τι δεν σας ικανοποιεί.

ΤΑΥΡΟΣ: Κινηθείτε ευέλικτα και δυναμικά για να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια. Ευκαιρίες θα υπάρχουν σε όλους τους τομείς της ζωής σας και θα πρέπει να εστιάσετε την προσοχή σας σε αυτές, για να αποδώσουν ακόμα καλύτερα και προς όφελός σας.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Κάποιες προστριβές που θα υπάρξουν με τους συνεργάτες σας δεν θα μπορέσουν να χαλάσουν τα σχέδιά σας. Προσέξτε τις κινήσεις που θα κάνετε για να ανεβείτε τα σκαλιά της επιτυχίας, ώστε να μην πέσετε σε παγίδες που κρύβουν λάθη επιζήμια για το μέλλον σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Θα υπάρξουν αρκετές ευκαιρίες για να αυξήσετε τα έσοδά σας και να σταθεροποιήσετε τα έξοδά σας. Ερχεται στο προσκήνιο ό,τι έχει σχέση με τους συνεργάτες σας και θα πρέπει να κινηθείτε ευέλικτα για να μην παρασυρθείτε σε υπερβολές και λάθη που θα πλήξουν τις συνεργασίες σας.

ΛΕΩΝ: Πραγματοποιήστε ό,τι εσείς θέλετε και να είστε σίγουροι πως όλα θα είναι πιθανά, ακόμα και τα πιο τρελά όνειρά σας. Δεν αποκλείεται να έρθει στη ζωή σας και ένας καινούργιος έρωτας σε όσους είστε αδέσμευτοι ή να ανανεωθεί η σχέση σας σε όσους είστε δεσμευμένοι και να γεμίσει με τρυφερότητα και ρομαντισμό.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Επιβάλετε την προσωπικότητά σας, χωρίς να φοβάστε τι θα πουν οι άλλοι. Κινηθείτε πιο οργανωμένα και με στρατηγική, για να μην μπορέσει να σας αμφισβητήσει κανείς. Τολμήστε να ικανοποιήσετε τουλάχιστον τις βασικές σας επιθυμίες.

ΖΥΓΟΣ: Η εμπλοκή σας σε σχόλια και λόγια που γίνονται στον χώρο εργασίας σας δεν σας βοηθάει. Κάντε τις κατάλληλες κινήσεις και αφήστε τον χρόνο να δουλέψει για εσάς. Να είστε σίγουροι για τις αποφάσεις που παίρνετε, ώστε μετά να μην το μετανιώσετε.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Τολμήστε αλλαγές που θα δώσουν καινούργιο νόημα στην ερωτική σας ζωή. Μην παρασυρθείτε σε εργασίες που θα καθυστερήσουν την επαγγελματική σας εξέλιξη. Διεκδικήστε αυτά που θέλετε και μην περιμένετε από τους άλλους να μαντέψουν τις επιθυμίες σας.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Ερμηνεύστε με κατανόηση την απόμακρη στάση ενός αγαπημένου σας φίλου. Για να οδηγηθείτε στην επιτυχία, κάντε τις ανάλογες υποχωρήσεις. Σκεφτείτε και τις ανάγκες του συντρόφου σας, χωρίς να θέλετε να γίνεται πάντα το δικό σας.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Βάλτε σε τάξη τις εκκρεμότητες που έχετε, για να προσφέρετε στον εαυτό σας ασφάλεια και σιγουριά. Ανανεώστε την ερωτική σας ζωή, κάνοντας πράξη ό,τι πιο τρελό έχετε φανταστεί. Πραγματοποιήστε επαγγελματικές συμφωνίες που μπορούν να σας βοηθήσουν μελλοντικά.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Η καθημερινότητά σας θα αλλάξει αν καταπιαστείτε με ό,τι σας αρέσει πιο πολύ. Ασχοληθείτε κυρίως με θέματα του σπιτιού σας, αφήνοντας για λίγο υποχρεώσεις του επαγγελματικού σας τομέα στην άκρη.

ΙΧΘΥΕΣ: Ο μεγάλος φόρτος εργασίας δεν θα σας επιτρέψει να ασχοληθείτε με την προσωπική σας ζωή. Ο υπέρμετρος συναισθηματισμός δεν θα σας οδηγήσει σε σίγουρες λύσεις. Με μια επέκταση σε καινούργιους χώρους, θα έχετε οικονομικές απολαβές.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζόρτζ Μπάλντοκ: Nεκρός από πνιγμό, λέει η ιατροδικαστής

Μαρτυρικό θάνατο από «πνιγμό εντός ύδατος» βρήκε ο ποδοσφαιριστής...

Επιστρέφει ο εφιάλτης για την Παλιοσπύρου

Πρόσωπο με πρόσωπο με τη γυναίκα που της κατέστρεψε...

Λύτρας και Παπαδοπούλου μιλούν πλέον ανοιχτά για τον έρωτά τους

Καινούργια αρχή στο πλευρό της νέας αγαπημένης του, μεσίτριας...

Στο Star βλέπουν ότι στη «Φάρμα» επικρατεί… ξηρασία από νούμερα και ετοιμάζουν τα projects για το 2025

Τα κανάλια βγάζουν νέα όπλα στη μάχη της τηλεθέασης,...

Στον πάγο η σειρά «Οι αθώοι» στο Mega

Το Mega βάζει στον πάγο τη Χριστίνα Χειλά Φαμέλη...

Λεσβία θαυμάστρια έχει κάνει κόλαση τη ζωή της Βόντος

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης βρίσκεται το τελευταίο διάστημα η...