Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

Πυγμαλίων Δαδακαρίδης: Η μεταμόρφωση για τις ανάγκες της παράστασης «Φάλαινα»

Μεταμόρφωση για... Οσκαρ στο ελληνικό σανίδι! Ο Πυγμαλίων Δαδακαρίδης...

Ταμίλλα Κουλίεβα μιλάει για τον ρόλο της στη σειρά «Άγιος Έρωτας»

Η Θάλεια Μαρκοπούλου του «Άγιου έρωτα», κατά κόσμον Ταμίλλα Κουλίεβα, βρέθηκε στην...

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην… μπίρα!

Το μυστικό για τη θεραπεία του καρκίνου κρύβεται στην...

Μαρία Καλάβρια για Μαστροκώστα: «Θα είναι καλύτερα τώρα που γύρισε πίσω ο...

Η Μαρία Καλάβρια παραχώρησε μια συνέντευξη στην εκπομπή Super...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Πέμπτη 17 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ: Προτιμήστε τον ήπιο διάλογο και μη μεγαλοποιήσετε τα παράπονα ενός ατόμου που θα τύχει να διαφωνεί μαζί σας. Κάτι θα αρχίσει να διαφοροποιείται και πρέπει κάποια πράγματα να ξεκαθαριστούν και να μπουν σε άλλες βάσεις για να προχωρήσουν.

ΤΑΥΡΟΣ: Οι δύσκολες καταστάσεις που βιώσατε στο παρελθόν αρχίζουν να ανήκουν στο παρελθόν. Οι εντάσεις θα μειωθούν αισθητά σε όσους είστε δεσμευμένοι, ακόμα και αν τύχει να προβληματιστείτε περισσότερο.

ΔΙΔΥΜΟΙ: Ακόμα και αν δεν σας πιάσουν μεγάλες εκδηλώσεις τρυφερότητας και συναισθημάτων, θα έχετε κάνει ένα ακόμα βήμα προς την προσέγγιση αυτής που εσείς θεωρείτε τέλεια σχέση και θα φέρετε πιο κοντά τον σύντροφό σας με αυτά που θα πείτε.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ: Αρχίζει μέσα σας ένα ξεκαθάρισμα, που θα σας κάνει να δείτε πιο καθαρά αυτά που έχετε με τον σύντροφό σας, αλλά και να κατανοήσετε τα λάθη στη συμπεριφορά σας και κατά πόσο επηρεάζουν την υπάρχουσα σχέση σας.

ΛΕΩΝ: Μην μπλέξετε τη φιλία με τα οικονομικά, γιατί θα βγείτε χαμένοι. Κάντε κάθε δυνατή προσπάθεια για να κερδίσετε την εύνοια σημαντικών προσώπων. Οσο και αν κάποιοι σας εκνευρίζουν, αποφύγετε να τους απαντήσετε.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ: Δεχτείτε τα ελαττώματα των άλλων, όπως και αυτοί δέχονται τα δικά σας. Το ένστικτό σας θα σας προστατέψει απ’ το να πάρετε λάθος αποφάσεις. Θα ήταν σκόπιμο να κάνετε μια κάποια οικονομία και να αποφύγετε τις περιττές αγορές.

ΖΥΓΟΣ: Αν κινηθείτε γρήγορα δεν πρόκειται να χάσετε στον οικονομικό τομέα. Θα σας είναι δύσκολο να αντιδράτε αναλόγως την περίπτωση, ακόμα και αν ξέρετε τη συνέχεια. Τηρήστε το μέτρο για να μην οδηγηθείτε σε παράτολμες ενέργειες.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ: Εχετε τη δύναμη και μπορείτε να κόψετε όλες τις κακές συνήθειες. Θα έχετε αρκετό πάθος, αλλά οι έννοιες του επαγγελματικού χώρου δεν θα σας αφήσουν να το εκφράσετε. Αποφύγετε συγκρούσεις με άτομα του οικογενειακού σας περιβάλλοντος.

ΤΟΞΟΤΗΣ: Αυξήστε τις πηγές των εισοδημάτων σας με έξυπνες κινήσεις. Θα σας πιάσει απογοήτευση για κάτι που θα σχετίζεται με παλιά σας υπόθεση. Πάρτε στα χέρια σας μια κατάσταση που σας ταλαιπωρεί εδώ και καιρό.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ: Η μέρα δεν είναι κατάλληλη για ψώνια, ειδικά αν είναι να κάνετε υπερβολές. Μην κάνετε στους άλλους ό,τι δεν σας αρέσει να σας κάνουν, γιατί θα σας γυρίσει μπούμερανγκ. Μη φοβηθείτε να κάνετε αλλαγές που θα σας κάνουν να νιώσετε όμορφα.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ: Δώστε τέλος σε αδιέξοδες σχέσεις που σας προκαλούν δυσάρεστα συναισθήματα. Κινηθείτε ψύχραιμα, χωρίς να δραματοποιείτε τις καταστάσεις, αν κάτι που θα συμβεί δεν συμβαδίζει με τα σχέδια ή τα συμφέροντά σας.

ΙΧΘΥΣ: Μπορεί να μη σας δοθούν άπειρες ευκαιρίες, αλλά συντηρώντας αυτά που έχετε θα σημειώσετε μεγάλη επιτυχία. Μοιράστε σωστά τις δυνάμεις σας και να θυμάστε να έχετε αυτοσυγκράτηση. Μη διστάσετε να πάρετε συμβουλές από ειδικούς για τα δικά σας θέματα.

{{-PCOUNT-}}13{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Η Γιούλικα Σκαφιδά δημοσίευσε φωτογραφίες από τη βάφτιση του γιου της στην Καλαμάτα

Εικόνες από τα βαφτίσια του μονάκριβου γιου της, που...

Tέλος ο Μικρούτσικος από την εκπομπή του Τσουρού

Σαν κεραυνός εν αιθρία έπεσε η είδηση πως ο...