Παρασκευή, 18 Οκτωβρίου, 2024

«Σύννεφο» η… αυτοϊκανοποίηση στο «GNTM»

Η αυτοϊκανοποίηση πήγαινε... σύννεφο στο «GNTM 2». Αυτή την...

Πατέλης σε gay όρκους αγάπης No2

Ζήλεψε τη δόξα του Στέφανου Κασσελάκη ο Αλέξης Πατέλης...

Ο αεικίνητος Λάζος Μαντικός παντρεύεται και βαφτίζει την κόρη του με νονό...

Διπλές χαρές για τον ρεπόρτερ του Γιώργου Παπαδάκη, Λάζο...

Θ. Μαυρομμάτης: Για party του χωρίς την… «Κασσάνδρα»

To Αγρίνιο στις 4 Οκτωβρίου χτυπιόταν από την «Κασσάνδρα»...

Οι αστρολογικές προβλέψεις της ημέρας για την Παρασκευή 18 Οκτωβρίου

Τι σχεδιάζουν τ'άστρα για σήμερα;

ΚΡΙΟΣ

Αρκετή φόρτιση θα σας προκαλέσει κάποιο οικονομικό θέμα που εκκρεμεί εδώ και καιρό, επειδή εσείς δεν φροντίσατε να το διεκπεραιώσετε όταν έπρεπε. Καλό το ρίσκο, αλλά χρειάζονται και όρια.

ΤΑΥΡΟΣ

Εάν προβείτε σε βεβιασμένες κινήσεις, θα ρισκάρετε τα μελλοντικά οφέλη σας στον οικονομικό τομέα. Βεβαιωθείτε εκ των προτέρων για την εγγύηση των κινήσεών σας και μετά κάντε τις αλλαγές που επιθυμείτε.

ΔΙΔΥΜΟΙ

Γεμάτο συναντήσεις, συζητήσεις και επαφές θα είναι το επόμενο διάστημα και θα φέρει ξεκινήματα σε επαγγελματικά σχέδια και άνοδο στον οικονομικό τομέα. Για κανέναν λόγο μη διακινδυνεύετε το καλό σας όνομα και το κύρος σας.

ΚΑΡΚΙΝΟΣ

Ανανεωθείτε και γίνετε πιο δοτικοί για να εμπλουτίσετε τις γνωριμίες σας. Η συναισθηματική σας ζωή θα κυλήσει ήρεμα και δεν αποκλείεται οι αδέσμευτοι να βρείτε το άλλο σας μισό. Κάποιες από τις επαφές που θα κάνετε θα δημιουργήσουν ευχάριστο κλίμα.

ΛΕΩΝ

Αποφασίστε να κάνετε κάποιες συζητήσεις με την οικογένειά σας και θα βρείτε λύσεις για τα μεταξύ σας προβλήματα, εάν αυτό σας ενδιαφέρει πραγματικά. Κάντε τη μέρα σας αρκετά πιο ενδιαφέρουσα με εξόδους και διασκέδαση.

ΠΑΡΘΕΝΟΣ

Διατηρήστε ήρεμο το κλίμα, επειδή κάθε ένταση θα σας επηρεάσει αρνητικά. Οι αλλαγές και ειδικά αυτές που θα είναι παρακινδυνευμένες δεν αρμόζουν στο άτομό σας, αλλά ούτε και στην προσωπικότητά σας.

ΖΥΓΟΣ

Απευθυνθείτε στον σύντροφό σας για ό,τι νομίζετε ότι χρειάζεστε ή επιθυμείτε. Θα βρείτε αυτό που θέλετε, χωρίς να απαιτείται να κάνετε συνέχεια υποχωρήσεις, για να διεκδικήσετε μια θέση εκεί όπου ανήκετε δικαιωματικά.

ΣΚΟΡΠΙΟΣ

Στραφείτε αν χρειαστεί προς τα οικογενειακά σας πρόσωπα, που είναι έτοιμα να σας στηρίξουν στις αντιξοότητες και στα προβλήματα που περνάτε στον επαγγελματικό τομέα. Τα διλήμματα που θα έρθουν στο προσκήνιο θα αφορούν τη συναισθηματική σας ζωή.

ΤΟΞΟΤΗΣ

Αντί να χάνετε χρόνο προσπαθώντας να προωθήσετε τα επαγγελματικά σας σχέδια, προτιμήστε να μείνετε στο σπίτι και να χαλαρώσετε. Εάν μάλιστα κατορθώσετε να αποφύγετε γενικώς τις συζητήσεις, θα είναι υπέροχο.

ΑΙΓΟΚΕΡΩΣ

Θα χρειαστεί να δώσετε αγώνα για τα οικονομικά σας θέματα, ειδικά τώρα που θα σας ανοιχτούν καινούργιοι δρόμοι και η επικοινωνία σας θα ευνοείται. Φροντίστε οι ιδέες σας να παραμείνουν έξυπνες και πρωτοποριακές.

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Είστε και θα παραμείνετε αθεράπευτα ρομαντικοί και αυτό θα σας σώσει για άλλη μια φορά από δύσκολες καταστάσεις. Ερωτηματικά του συναισθηματικού τομέα θα χαλάσουν λίγο την καλή σας διάθεση.

ΙΧΘΥΕΣ

Προωθήστε τα οικονομικά σας ζητήματα κάνοντας τις κατάλληλες επαφές, αλλά αποφύγετε την πολυκοσμία που θα σας κουράσει και δεν θα σας βοηθήσει να προσανατολιστείτε. Η έμπνευση δεν θα σας λείπει, αν οι προσπάθειες για ανάπτυξη της κοινωνικότητάς σας δεν είναι υπερβολικές.

{{-PCOUNT-}}25{{-PCOUNT-}}

Ακολουθήστε την Espresso στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

spot_img

ΔΗΜΟΦΙΛΗ

Τζούλια Αλεξανδράτου: Call girl στα φανερά η πρώην πορνοστάρ!

Επιστροφή της Τζούλιας Αλεξανδράτου στη βιομηχανία του σεξ, όχι...

«Λουκέτο» στην Αρχελάου 5

Αυτό το τηλεοπτικό μπαρ στην Αρχελάου 5 θα κλείσει...

Στάθης Σταμουλακάτος: Ερωτευμένος με νεότερή του ηθοποιό;

Μέσα στη θεατρική παράσταση «Κωλόκαιρο» άνθισε ερωτική λιακάδα.Ο πρωταγωνιστής...

Ο επιχειρηματίας X.Κ. που το όνομά του είχε συνδεθεί με το «σκάνδαλο Μπίκα» πίσω από καρουζέλ απάτης δεκάδων εκατομμυρίων ευρώ

Ως «πρωταγωνιστής» σε απάτη τύπου «καρουζέλ» εμφανίζεται γνωστός Βορειοελλαδίτης...

Έφυγε από τη ζωή η Βάσω Παπανδρέου

Έφυγε από την ζωή, σε ηλικία 80 ετών, η Βάσω...